Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Sell Out

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko działa tylko zamiast sprzedawać po 10 części to sprzedaje po 8,7 czasami nawet 6...

Nie wiem jak to dokładnie działa ale zdarza się tak, że nie jesteś czasem sprzedać nawet tych 6 na raz, limit to 5 - nie wiem od czego to zależy (domyślam się ale nie będę strzelał), dlatego bot robi to tak, żeby ominąć ten błąd, jak kolwiek to nazwać, wydaje mi się że on 'wie' ile może tych części opchnąć jednorazowo.

Opublikowano

Nie wiem jak to dokładnie działa ale zdarza się tak, że nie jesteś czasem sprzedać nawet tych 6 na raz, limit to 5 - nie wiem od czego to zależy (domyślam się ale nie będę strzelał), dlatego bot robi to tak, żeby ominąć ten błąd, jak kolwiek to nazwać, wydaje mi się że on 'wie' ile może tych części opchnąć jednorazowo.

W trakcie trwania jednej sesji w magazynie można sprzedać do 10 części (dotyczy to magazynu tuningu osiągów i modyfikatorów umiejętności).

HB5fLf7.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Konkretna Lipa powiem wam ;/ 

Dlaczego tak uważasz? :P Bot jest przydatny do oczyszczania magazynów ze słabych części (szczególnie po użyciu niektórych botów, gdzie zbiera się masę elementów).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...