Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Sell Out

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

960601404750225291096.jpeg

Jak używać :

1. Uruchom grę

2. Ustaw rozdzielczość 800x600 oraz tryb gry w oknie (okno gry musi znajdować się na środku ekranu).

3. Zaznacz, jakie części bot ma sprzedawać (tylko jednogwiazdkowe, tylko dwugwiazdkowe lub jedne i drugie)

a) Skill's - Sprzedaje modyfikatory umiejętności

Wejdź do kryjówki, przejdź do salonu tuningowego, następnie do sklepu z modyfikatorami umiejętności, przełącz na magazyn i naciśnij start.

B) Part's - Sprzedaje części tuningu osiągów.

Wejdź do kryjówki, przejdź do salonu tuningowego, następnie do sklepu z częściami tuningu osiągów, przełącz na magazyn i naciśnij start.

Co robi ten bot? Czym on jest?

Jest to bot, który umożliwia pozbycie się słabych części, które zawalają miejsce w Waszym magazynie.

Download:

http://www16.zippyshare.com/v/8647328/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/340684ea48887fce548112b273609c15713db5e90e178caef224ef69b1f67dee/analysis/1411920428/

HB5fLf7.png

Opublikowano

To znaczy, że on w tle podczas bocenia nie sprzedaje?

Kiedy TeamEscapeBot będzie Ci dropił części, to Sell Out może je sprzedawać.

Warunek jest taki - że musisz znajdować się w magazynie - aby Sell Out pozbywał się śmieci.

Dodatkowo okno gry musi być na wierzchu - bot ten nie działa w tle.

HB5fLf7.png

Opublikowano

ja mam z nim problem odpalam go wybieram oby dwie opcje naciskam start i zaczyna zjeżdżać na sam dol po czym wchodzi do naklejek i bot sie wyłącza

Opublikowano

ja mam z nim problem odpalam go wybieram oby dwie opcje naciskam start i zaczyna zjeżdżać na sam dol po czym wchodzi do naklejek i bot sie wyłącza

Rozdzielczość 800x600, tryb gry w oknie?

Bota uruchamiasz będąc w magazynie?

HB5fLf7.png

Opublikowano

tak mam ustawiony tryb okienkowy i rozdzielczość 800x600...wchodze w magazyn zaznaczam 2 opcje naciskam start i tylko jedzie do samego konca i stoi tak a jak klikne na bota to wchodzi do naklejek i bot sie wyłącza

Opublikowano

tak mam ustawiony tryb okienkowy i rozdzielczość 800x600...wchodze w magazyn zaznaczam 2 opcje naciskam start i tylko jedzie do samego konca i stoi tak a jak klikne na bota to wchodzi do naklejek i bot sie wyłącza

Bot nie działa w tle, więc nie można nic robić w trakcie jego pracy.

Skoro bot przeleciał na sam dół i nic nie sprzedał, to znaczy, że nie wykrył części do sprzedania lub źle skonfigurowałeś program.

Pamiętaj, aby zaznaczyć "Part's" - jeśli chcesz sprzedawać części tuningu osiągów lub "Skill's" - jeśli chcesz sprzedawać modyfikatory umiejętności ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

U mnie się dzieje tak samo jak u kolegi wyżej... Bot schodzi na sam dół listy części, wychodzi z magazynu i wchodzi w naklejki :/

Ustaw okno gry na środku ekranu (tryb gry w oknie, rozdzielczość 800x600).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wszystko zrobiłem tak jak napisałeś i niestety nie działa...

Musi działać, jeśli okno gry jest idealnie na środku, a konfiguracja programu odpowiednia (zaznaczyłeś odpowiednią funkcję) to bot musi działać.

Testowałem to wielokrotnie na różnych kontach, różnych ustawieniach, różnych systemach operacyjnych i różnych komputerach - wszystko działa bez zarzutu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dzieki volumee

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Kiedy TeamEscapeBot będzie Ci dropił części, to Sell Out może je sprzedawać.

Warunek jest taki - że musisz znajdować się w magazynie - aby Sell Out pozbywał się śmieci.

Dodatkowo okno gry musi być na wierzchu - bot ten nie działa w tle.

jak to zrobić,by teamescapebot dropił gdy ja jestem w magazynie?

Opublikowano

Jak jesteś w magazynie odpal Sell Out i zaznacz odpowiednią opcję :) T-E Bot ma cały czas nabijać ''done''. Normalnie po ukończeniu pościgu przechodzisz dalej a bot powinien Ci nabijać ''Done''

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Jak jesteś w magazynie odpal Sell Out i zaznacz odpowiednią opcję :) T-E Bot ma cały czas nabijać ''done''. Normalnie po ukończeniu pościgu przechodzisz dalej a bot powinien Ci nabijać ''Done''

To znaczy, że jak nie wyłącza TE-Bota to cały czas mimo bieżącej sprzedaży nadmiaru itemów bd mi dropił czesci?

Opublikowano

To znaczy, że jak nie wyłącza TE-Bota to cały czas mimo bieżącej sprzedaży nadmiaru itemów bd mi dropił czesci?

Tak.

On ciągle będzie pracował (nawet, kiedy będziesz jeździł wyścigi).

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi również nie sprzedaje. Okno ustawione na środku, uruchamiam bota w magazynie. Nie wiem co jest nie tak. Bot jedzie w dół, potem przechodzi do naklejek, a części niesprzedane. Z innym podobnym programem miałem ten sam problem. 

Opublikowano

Mi również nie sprzedaje. Okno ustawione na środku, uruchamiam bota w magazynie. Nie wiem co jest nie tak. Bot jedzie w dół, potem przechodzi do naklejek, a części niesprzedane. Z innym podobnym programem miałem ten sam problem. 

Zaznaczyłeś "1 star" i "2 star"?

Ustawiłeś właściwą funkcję? (Skill's - kiedy chcesz sprzedawać modyfikatory umiejętności, Part's - kiedy chcesz sprzedawać części tuningu osiągów).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zaznaczyłeś "1 star" i "2 star"?

Ustawiłeś właściwą funkcję? (Skill's - kiedy chcesz sprzedawać modyfikatory umiejętności, Part's - kiedy chcesz sprzedawać części tuningu osiągów).

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...