Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Elarium.pl

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Może komuś się przyda. Like.

Jakie tu jest game ?

2089

Po co to wstawialeś ... ?! Prosze moda o usunięcie tematu

se proś pliki nie są twojego autorstwa

Opublikowano

2089

se proś pliki nie są twojego autorstwa

Razem je robiliśmy i mam do nich takie same prawa jak ty... po 2 to są czyste pliki liverisa z zmiejszonm lvl i dodanym sys kostiumów ;)

Opublikowano

Razem je robiliśmy i mam do nich takie same prawa jak ty... po 2 to są czyste pliki liverisa z zmiejszonm lvl i dodanym sys kostiumów ;)

"razem robiliśmy" szczerze mówiąc nic nie robiłeś tylko trułeś wiesz co tyle z mojej strony pozdr ;) i praw żadnych nie masz

Opublikowano

"razem robiliśmy" szczerze mówiąc nic nie robiłeś tylko trułeś wiesz co tyle z mojej strony pozdr ;)

Nic nie robiłem bo nie miałem do niczego dostepu a po 2 jak sobie zrobiłeś wycieczke to ja z raihnerem caly czas naprawialiśmy bugi ...

@Edit pliki nie są twoje tylko technika liverisa także pozdro

Opublikowano

Nic nie robiłem bo nie miałem do niczego dostepu a po 2 jak sobie zrobiłeś wycieczke to ja z raihnerem caly czas naprawialiśmy bugi ...

@Edit pliki nie są twoje tylko technika liverisa także pozdro

Ja jestem technikiem z liverisa -.- boshe.. wyjdź bo już nie mogę -.-

Opublikowano

Ja jestem technikiem z liverisa -.- boshe.. wyjdź bo już nie mogę -.-

Hahahahahaha i co jeszcze w tym momencie to żeś dowalił

@Edit taki z cb technik jak ze mnie klient master maszyny nie umie skonfigurować

Opublikowano

Hahahahahaha i co jeszcze w tym momencie to żeś dowalił

Oj dobra nikt ci nie karze wierzyć... nie mam zamiaru z tobą pisać bo to kompletna strata czasu chłopcze...

Opublikowano

Oj dobra nikt ci nie karze wierzyć... nie mam zamiaru z tobą pisać bo to kompletna strata czasu chłopcze...

Kompletna strata czasu to byla współpraca z tobą przezz gg ci pisałem jak maszyne skonfigurowac i ty się smiesz nazwać technikiem ?

@1361622928-U485574.png.Like pong ma a bazy nie są wyczyszczone pliki jakby dopracować powstało by coś fajnego

Opublikowano

Tak Się Składa ze Janko jest  ( Głównym Adminem)  właścicielem serwera a także plików itp. itd.  a co za tym idzie także wiecie ;d  ryski i tym podobni byli jedynie Game Masterami. więc panowie Bez spiny, pozatym każdy wie ze Reihner czy jak mu tam ojebał serwer i tak wyszło 

@ like 

Binka jest bez pongu

Opublikowano

Kompletna strata czasu to byla współpraca z tobą przezz gg ci pisałem jak maszyne skonfigurowac i ty się smiesz nazwać technikiem ?

Wybacz że zmarnowałem twój czas mistrzu :(

Nie wiem o co spinasz skoro i tak buchta wiary ma te pliczki i będą je sprzedawać.. Mleko się rozlało.

Btw. bazy wyczyszczone ?

Binka z pongiem ?

bez pongu 

Opublikowano

Co do plików radziłbym wam zmienić game bo cały czas padały chanele i pliki są zbugowane

Opublikowano

Proszę na pw jakieś wyjaśnienie od autora.

Nie mogę pozwolić na takie kłótnie i sprzeczki na forum wszystkich użytkowników.

Opublikowano

Nikt nie ma dobrych dowodów. Po za tym autor nie ukazuję chęci dogadania się w swoich odpowiedziach na PW. W takim razie nie pozwalam na udostępnianie tych plików.

Pozdrawiam,

kwiatmix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...