Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie medium wybrać?

DavExLouisE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę właśnie zacząć grę i czytałem trochę na jej temat. Chyba pójdę w medy, ale nie wiem jakie wybrać najlepiej ;) Proszę o pomoc starszych stopniem kolegów ! :)

Opublikowano

Umm... Najlepiej zacząć od rosyjskiej linii czołgów ciężkich do IS-7. Medy bym na początku odpuścił bo nie są łatwe do ogarnięcia.

Opublikowano

Czemu nie medy na początek? Też można od początku nimi grać.

Polecam linię do T-62A. Świetne spamierskie działo i dobry pancerz. Do tego linia bardzo przyjemna. 

Opublikowano

No a już myślałem, że naprawdę się nie opłaca grać medami na początku. A czy jest trudniejsza gra niżeli grałbym ciężkimi KV ?

Opublikowano

Niestety tak. KV wybacza wiele błędów, można nim bezkarnie wyjechać, a przeciwnicy będą się dingać. Do tego świetne działa i dobra mobilność.

Zawsze możesz robić 2 linie, co to za problem? Medy + HT'ki. Sam robię około 7 linii (i po 1,5 roku gry kupiłem pierwszą Xt xD).

Opublikowano

Rozumiem, że jeśli chodzi o HT to polecisz mi IS-7. A jeśli chodzi o Medy to jaką drogą obrać? ;)

2-4t bez znaczenia, 5t T-34, 6t Rudy 102, czyli T-34-84 i na końcu T-54 i Xt T-62A. Imo najlepsza ruska droga medów.

Opublikowano

Ja Ci polecam iść również w medy, lecz do Ob. 430. O wiele przyjemniejsze czołgi są w tej lini. Ob 416 (VIIIt) camo na poziomie czołgu lekkie i lufa T32, lecz o szybszym przeładowaniem. Ob 430 (IXt) również jest przyjemny.

Opublikowano

Ja Ci polecam iść również w medy, lecz do Ob. 430. O wiele przyjemniejsze czołgi są w tej lini. Ob 416 (VIIIt) camo na poziomie czołgu lekkie i lufa T32, lecz o szybszym przeładowaniem. Ob 430 (IXt) również jest przyjemny.

Umm... zapomniales wspomniec o a-43 i a-44 czyli szit tankach tej linii.

Opublikowano

Brak pancerza, wieża nie obraca się o 360 stopni, brak depresji działa? Odradzam tą linię. Po naradzie w Dawitsem, uważam iż Ob. 140 jest najlepszy z tej 3.

Opublikowano

Brak pancerza, wieża nie obraca się o 360 stopni, brak depresji działa? Odradzam tą linię. Po naradzie w Dawitsem, uważam iż Ob. 140 jest najlepszy z tej 3.

Co z tego, że nie obraca? Ma umocnione działo z T32 i świetne camo, mobilny. Mówimy tutaj o Xt, a nie o niższych tierach tej linii.

Opublikowano

Co z tego, że nie obraca? Ma umocnione działo z T32 i świetne camo, mobilny. Mówimy tutaj o Xt, a nie o niższych tierach tej linii.

Xt ma najgorszy DPM z radzieckich medów, dłużej skupia, depresja działa 1!!!!!! stopnień. Jedynie camo, mobilność i pancerz lepsze. 140 ma wystarczająco dobry pancerz, wystarczającą mobilność, lepsze działo i przyjemniejszą linię.

Opublikowano

Osobiście polecam iść Ci w linię T62A, ogólnie bardzo przyjemnie się gra, ale na VII t będzie ciężko(gdyż często losuje na IX a pena bez golda tylko 143 xD)

Obczaj również niemiecką linię do E50M.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Tak niemiecka linia do E50m jest przyjemna a jezeli chcialbys usc do leo 1 to szczerze odradzam ten czolg nie wybacza błedów 0 pancerza

Opublikowano

Podsumowując to jakie medy będą najlepsze. Chodzi o takie żeby miały dobry pancerz i przyłożenie :) Lub żeby miały samo potężne przyłożenie.

Opublikowano

Medy są lepsze jeśli są szybkostrzelne, dlatego polecam rusków, możesz kogoś złapać na gąske i wydoić do 0, no ale jeśli ty chcesz mieć pierdzielnięcie to idź w WZty

Opublikowano

T-43 na IX tiery często losuje? ahahahahahhahaha T-44 też w miare przyjemny czołg... ale są lepsze...

Co nie zmienia faktu, że to kupa, a nie czołg. Losuje przeważnie na VIII, ale nie zmienia faktu, że na IX też go się widuje...

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że to kupa, a nie czołg. Losuje przeważnie na VIII, ale nie zmienia faktu, że na IX też go się widuje...

Mi się nim lepiej grało niż T-44, mam sporo stalowych ścian na nim ^^

Zrób pryz okazji 2 czołgi xt, ob 140 i t62a. Mam te dwa i lepiej i się gra T-62A, lepsza wieża ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...