Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 - usunięte(?) konta

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Miałem ostatnio wejść na Xenox'a i podczas logowania wyskoczył mi błąd, że wpisałem niepoprawne dane (nie miałem zapisanych bo zrobiłem reinstall klienta). Często się mylę podczas wpisywania hasła więc pomyślałem, że wpiszę jeszcze raz... Dalej nic. Wchodzę na stronę, klikam "odzyskaj hasło", wpisuję e-mail i wyskoczył napis że wysłali mi wiadomość ze zmianą hasła. Wchodzę na pocztę, otwieram wiadomość, patrzę, a tam login "panpaczek" ... Dzień wcześniej jeszcze był login "D4n100", ale pomyślałem se że to pewnie jakiś bug. Tak więc zmieniłem hasło, loguję się... A tam zamiast woja 199lvl jakieś postacie po 15lvl. Drugie konto - buff - ta sama sytuacja, tylko że nie dało się odzyskać hasła. Tak jakby konto nigdy nie istniało. O co może chodzić??? 

@Edit

Szkoda mi tych kont "trochę", pomoże mi ktoś w robieniu eq od nowa??? ^^'

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Byłoby to możliwe gdyby nie fakt, że żaden admin nie widział serwera na oczy od 5 maja (z tej daty jest ostatni post na fb). Potem nie ma ŻADNYCH śladów działań administracji. Gram dalej, mam już 2 postacie po 75lvl i robię perfekt eq exp "BonusSwitcherem By Unpublished - Edited By BeHolder". Jak na niecałe 2 godziny to chyba niezły wynik ^^

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Na xenoxa był włam w baze więc to możliwe ze Ci znikło ;)

Opublikowano

Administracja olała serwer, więc co się dziwić.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Minęły 3+ dni i po wyexpieniu 2 postaci na 115lvl i 90lvl z ciekawości jeszcze raz spróbowałem zalogować się na konta. Login i hasło pasowały na oba konta - jakby nic się nie stało. Czyli konta odzyskałem, ale dalej mam takie dziwne uczucie "WTF?!" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...