Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Viphack Za Free Nie To Co Inni :)

Aliveser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten viphack działa bo grałem ! ss nie dam.Ale za to będzie film może nie jakiś dobry ale pokazałem pare opcj!

O to film:

http://www.youtube.com/watch?v=yYtox4aQILs

Skan-http://www.virustotal.com/pl/analisis/f1fc37d241bff8be4896a88e56f5542cba92ec82907be29beb385027d32427da-1269546475Tak wiem że jest niby 7 wirusów ale w hackach są ! ale nie wiem róbcie co wam każe przeznaczenie !

Download

Są tam dobre opcje i chyba wszystkie działają! nie testowałem bo włączyłem żeby zobaczyć czy działa cheat tylko !i pare opcji przetestowałem !

Prosze +5 !!! :rolleyes: będę wdzięczny!

I proszę nie sprzedawać tego hacka bo jest i tak nic wart dlatego że go zdobyłem za darmo.Ale wielu z was na nim będzie zarabiać ....Ale cóż !

NIE JA GO ROBIŁEM !!!

Pozdrawiam i 5+

Logo.JPG

Opublikowano

eeee a czy vip hacki nie dzialaja tylko na jednym kompie ktory je np kupily?? dziwne ja myslalem ze tylko na jedne ip komputera bo takie to sa public haki :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zal sciagnolem hacka i co TROJAN kurde po H mi hack vip za darmo jak za jakis tydzien nie bede mial kompa bo w naprawie thx za trojana juz nie biore od cieboe hacka masz -

Opublikowano

Zal sciagnolem hacka i co TROJAN kurde po H mi hack vip za darmo jak za jakis tydzien nie bede mial kompa bo w naprawie thx za trojana juz nie biore od cieboe hacka masz -

Mi jakoś działa .... I nie przejmuję się tym że jakieś trojany.W każdej chwili możesz usunąć albo off antywira

Logo.JPG

Opublikowano

mam problem z wpisaniem tego ;124.217.251.79 www.urbanlabs.altervista.org

gdzie to dokladnie i 2 problem to mi nie chce mi zapisac yskakuje komunikat odmowa dostepu ...

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

mam problem z wpisaniem tego ;124.217.251.79 www.urbanlabs.altervista.org

gdzie to dokladnie i 2 problem to mi nie chce mi zapisac yskakuje komunikat odmowa dostepu ...

Jak chcesz to skopiuj tamto i wklej do nowego folderu i mogę Ci swoje wysłać :)

Logo.JPG

Opublikowano

Nie double postój

Nie widać tu prawie żadnej opcji

ma opk żeby nim handlować?

nie czepiaj się wszystkiego bo i tak ty też nie czytałeś regulaminu.

>>>>>Kliknij<<<<<

Użytkownik zmienił pseudonim na HerbiPL

Opublikowano

emm...moim skromnym zdaniem to jeśli trzeba wpisać dane ( hosta i ip ) do pliku .../system32/host/host.txt lub podobnego adresu sytemowego ( zależy jaki syst. operacyjny ) to zwykle chodzi o ustawienie konfiguracji dla servera, którym w tym przypadku jest plik GG.exe korzystający z biblioteki GG.dll . W ten sposób wszystko co robicie na swoim komputerze jest rejestrowane.

Nie przeczę, że hack nie działa....może działać ale stosując się do poleceń podanych przez autora topic'u stwarzacie sobie ogromne zagrożenie ze strony twórców owych serverów. Działa to tak, że twórcy haka sprzedają vipy (i one działają )....ALE...dodatkowo w bibliotece GG.dll oprócz zwykłej bazy danych może znajdować się ukryty łańcuch poleceń korzystający z configa w host'cie...dzięki temu twórcy tego vip'a mogą przechwytywać wiele informacji z naszych komputerów.

Takie jest moje zdanie na ten temat. Ściągnąłem tego vip'a, przejrzałem na spokojnie i wiem co mówię. Jeśli używacie go, to robicie to na własną odpowiedzialność.

Pozdr0

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano

może by tak mniej tego spamu jest opcja EDIT 0.0

kapucha06.png

Pomogłem ?? DAJ + lub 5 :D

FuLLMT2

OFF

ElipseMT2

Klasa: Woj

Lvl: 76 ciagle rosnie :)

Królestwo: Jinno

Profesja: Body

Nick: Josh

Gilidia: Brak

postac-16435.jpg

Opublikowano

Może mniej tego spamu jest taka opcja EDIT

kapucha06.png

Pomogłem ?? DAJ + lub 5 :D

FuLLMT2

OFF

ElipseMT2

Klasa: Woj

Lvl: 76 ciagle rosnie :)

Królestwo: Jinno

Profesja: Body

Nick: Josh

Gilidia: Brak

postac-16435.jpg

Opublikowano

Da sie go uruchomić w Windows 7? bo wszystko zrobilem jak na instrukcji i jak wlaczam hacka potem warrock to pisze Injector Done i tyle nic sie niedzieje moze jakis guzik albo cos

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...