Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?

FiFi2000121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanko. Chciałem sobie zacząć grę na globalu, tak od nowa (ostatnio tak na poważnie na globalu grałem chyba w 2011 czy jakoś tak :D ). W tym 2011 dało się jakoś grać bez ISa, przynajmniej ja tak grałem. I stąd moje pytanie. Czy opłaca mi się zaczynać na globalu bez ISa? Czy teraz w ogóle da się grać bez ISa i coś osiągnąć?

ciastkoq.png
Opublikowano

Da się, ale musisz poświęcić naprawdę dużo czasu.

Coś jak Wallander ^^

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeśli chcesz wracać do gry, to teraz jest odpowiedni moment, póki dropią piłki. Można na nich sporo zarobić.

Ogólnie na IS wydawać nie trzeba, na pewno osoby, które władują PLN będą na uprzywilejowanej pozycji, ale wszystko jest do nadrobienia np. podczas eventów.

Zresztą SM można zdobyć na różne sposoby, np. http://www.mpcforum.pl/topic/1237632-pl-animas-online-zgarnij-darmowe-smocze-monety/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, ale żeby już nie wchodzić w osobny temat i pytać o to samo to zapytam od razu tutaj. Kim i na jakim serwerze (przypominam bez ISa) było by najlepiej i najłatwiej zacząć? Typu drop, exp. 

ciastkoq.png
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, ale żeby już nie wchodzić w osobny temat i pytać o to samo to zapytam od razu tutaj. Kim i na jakim serwerze (przypominam bez ISa) było by najlepiej i najłatwiej zacząć? Typu drop, exp. 

Sura wp + buff. Myślę, że to najkorzystniejsze rozwiązanie.

Opublikowano

Jeśli chcesz zagrać na globalu nie wydając złotówki na IS'a, a przy tym mieć możliwość kupowania rzeczy z IS'a (za kasę w grze) to zapraszam na SG. Można tam handlować rzeczami z IS'a, kupować punkty do IS za gold w grze. Wszystko jest łatwo dostępne i miarę tanie. Raty exp'a są większe o 50%, a misje mają dużo ciekawsze nagrody :) W dodatku zawsze są jakieś eventy (ox, zrzut metków, szkaty blasku księżyca itd)

Tak więc na prawdę gorąco zachęcam. Osoby z Polski jest tam również w miarę łatwo znaleźć.

Opublikowano

Sura wp + buff. Myślę, że to najkorzystniejsze rozwiązanie.

Jeszcze bym poprosił o pomoc w wyborze serwera.

Jeśli chcesz zagrać na globalu nie wydając złotówki na IS'a, a przy tym mieć możliwość kupowania rzeczy z IS'a (za kasę w grze) to zapraszam na SG. Można tam handlować rzeczami z IS'a, kupować punkty do IS za gold w grze. Wszystko jest łatwo dostępne i miarę tanie. Raty exp'a są większe o 50%, a misje mają dużo ciekawsze nagrody :) W dodatku zawsze są jakieś eventy (ox, zrzut metków, szkaty blasku księżyca itd)

Tak więc na prawdę gorąco zachęcam. Osoby z Polski jest tam również w miarę łatwo znaleźć.

Raczej wolę na polskim globalu ;)

ciastkoq.png
Opublikowano

Jeszcze bym poprosił o pomoc w wyborze serwera.

Raczej wolę na polskim globalu ;)

TBD - najnowszy. Większość graczy zaczyna tam teraz grę, gra sporo osób. Jedynym minusem jest to, że administracja średnio się interesuje tym serwerem (nie wiem, czy już został przydzielony GM). Jednak to się na pewno zmieni, więc polecam tam zaczynać.

Opublikowano

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj! - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Nie wiesz jaką postacią grać? Zapytaj tutaj! - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

teraz gra bez isa jest łatwizną po prostu trzeba expić masowo konta do 70 i ma się w ch*j zmianek dodań zwoji +10% i masę masę innych ciekawych rzeczy też z poleceń i oczywiście eventy podsumowując gra teraz bez is jest łatwiejsza niż w 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...