Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mojang usunęło mi konto !

mcducen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . 24 czerwca tego roku zakupiłem konto premium na stronie minecraft.net . Nie grałem na moim koncie jakiś tydzień . Dziś chciałem się zalogować na konto , loguję się na clienta wszystko cacy i nagle klikam przycisk graj gdzie pisze "Play Demo" o co chodzi ?? Na stronie minecraft.net po zalogowaniu się pokazuję mi Get Minecraft , a przecież ja go kupiłem . Proszę o pomoc ponieważ nie chcę stracić 85zł . Dodam ze MC kupiłem poprzez paysafecard 

Opublikowano

Kupiłem na minecraft.net . Informacje o transakcji mogę podać jedynie na paysafecard.com gdzie jest podany zakup , lecz nie wiem czy wystarczy. Możesz mi podać stronę supportu ? Ponieważ szukałem i nie mogłem nigdzie znaleźć

Opublikowano

W zakładce profile na dole strony pisze o tym, że jeżeli kupiłeś konto premium i nie jest wyświetlane na minecraft.net musisz sprawdzić na mojang.com (logujesz się tymi samymi danymi co na minecraft.net).

Jeżeli to nie pomoże pozostaje ci napisać na supportu link: https://help.mojang.com/

Ta zakładka w szczególności powinna cię zainteresować: https://help.mojang.com/customer/portal/emails/new

Pozdrawiam

Opublikowano

Kupiłem na minecraft.net . Informacje o transakcji mogę podać jedynie na paysafecard.com gdzie jest podany zakup , lecz nie wiem czy wystarczy. 

Oczywiście, że wystarczy.

Zgłoś czym prędzej, bo

będzie gorzej.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Witam. Również mam ten problem. Miałem problem z laptopem i oddałem go. Po jakimś czasie chciałem sobie dzisiaj zainstalować Minecraft (kupiony na minecraft.net) i mam ten sam problem. Pisze że muszę kupić grę i tak samo nie mogę zmienić skina bo rzekomo nie mam kupionego Minecraft'a...

Opublikowano

Witam. Również mam ten problem. Miałem problem z laptopem i oddałem go. Po jakimś czasie chciałem sobie dzisiaj zainstalować Minecraft (kupiony na minecraft.net) i mam ten sam problem. Pisze że muszę kupić grę i tak samo nie mogę zmienić skina bo rzekomo nie mam kupionego Minecraft'a...

Na 100% kupiony na minecraft.net?

Mógł odgadnąć hasło i "przesłać" sobie premke (o ile dobrze pamiętam to tak można).

W każdym razie napisz do supportu.

jp8p35.jpg

Opublikowano

Na 100% kupiony na minecraft.net?

Mógł odgadnąć hasło i "przesłać" sobie premke (o ile dobrze pamiętam to tak można).

W każdym razie napisz do supportu.

Tak. Kupione na minecraft.net jako gra a nie gift code.

Do supportu pisz jak najszybciej nie czytaj tego ale już pisz!

Napisałem jeszcze wczoraj, na początku myślałem że może mam jakiś błąd czy coś ale po znalezieniu tego tematu zdecydowałem się napisać.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi wszystkim . Napisałem do supportu , zobaczę co napiszą . 

Pozdrawiam!

Powinni już odpisać. Mi odpisali i wszystko działa. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...