Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] LCSC Bot v2.0

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

472941404736257291096.jpeg

Jak używać :

1. Uruchom grę

2. Ustaw rozdzielczość 800x600 oraz tryb gry w oknie.

3. Wybierz funkcję, której chcesz użyć:

a) Pursuit bot - zarabia gotówkę, reputację i zdobywa części uliczne/wyścigowe. Uruchamiaj będąc w jeździe dowolnej.

Aktywacja w/w funkcji otwiera bota opublikowanego w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-141013-pursuit-bot/

B) Buy Slots - kupuje miejsca w garażu za free (wymagany jest 60 poziom kierowcy). Uruchamiaj będąc u dilera samochodowego (w "Kup Samochody").

c) Buy Cars - kupuje auta (Dodge Challenger R/T po 125.000 IGC). Uruchamiaj będąc u dilera samochodowego - w zakładce "Kup samochody".

d) Sell Cars - Sprzedaje auta (wszystkie z klasy E!). Uruchamiaj będąc u dilera samochodowego - w zakładce "Sprzedaj samochody".

e) Sell skills - Sprzedaje modyfikatory umiejętności (wszystkie, bez wyjątku). Uruchamiaj będąc w magazynie z modyfikatorami umiejętności.

Co robi ten bot? Czym on jest?

Jest to multibot, który pozwala:

- zdobywać gotówkę i reputację

- kupować miejsca w garażu za free

- szybko kupować i sprzedawać samochody (Dodge Challenger R/T za 125.000 IGC)

- szybko sprzedawać modyfikatory umiejętności

Download:

http://www12.zippyshare.com/v/49868424/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4a733ec25a30c4973291f042c4832178c166126c53714304415c991b631623c5/analysis/1411508017/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Taa... super tylko zepsuło mi grę. Gdy wejdę do gry to po 3 min wyskakuje błąd "Rozłączono z serwerem, gra zostanie zakończona" i tak cały czas. 

Opublikowano

Taa... super tylko zepsuło mi grę. Gdy wejdę do gry to po 3 min wyskakuje błąd "Rozłączono z serwerem, gra zostanie zakończona" i tak cały czas. 

Wcześniej nie miałeś takiego problemu?

Błąd występuje tylko przy użyciu tego bota czy nawet bez niego?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wcześniej nie miałeś takiego problemu?

Błąd występuje tylko przy użyciu tego bota czy nawet bez niego?

Teraz już wszystko wróciło do normy, ale na początku było tak jak pisałem (przed używaniem tego hacka nie miałem takich problemów). Mam nadzieje że zostanie tak jak jest.

Opublikowano

Teraz już wszystko wróciło do normy, ale na początku było tak jak pisałem (przed używaniem tego hacka nie miałem takich problemów). Mam nadzieje że zostanie tak jak jest.

Widocznie były to chwilowe problemy.

Moim zdaniem nie miały one związku z botem.

Testowałem program wielokrotnie u siebie i nie wykazywał on żadnych błędów w swoim działaniu.

HB5fLf7.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie działają darmowe miejsca :/ odpalam gre wchodze do dilera do kupna odpalam hacka zaznaczam "buy slots" daje start i nic....w grze kręci się kółko a slotów nie przybywa....:/

need for sleep

Opublikowano

nie działają darmowe miejsca :/ odpalam gre wchodze do dilera do kupna odpalam hacka zaznaczam "buy slots" daje start i nic....w grze kręci się kółko a slotów nie przybywa....:/

HB5fLf7.png

Opublikowano

jest rozdzielczość oraz okienkowy i nic....

need for sleep

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/2351414069211631222766.png

Witam, mam ten sam problem, jest 800x600, jest tryb w oknie..po włączeniu pojawia się następne okno które jest opisane jak w pkt a) tematu; newsy zamknięte, czas ustawiałem różny > start i nic się nie dzieje, ciągle tylko ładuje i nic.

(dodam, że inne opcje działają)

jest rozdzielczość oraz okienkowy i nic....

Wymagany jest 60 poziom kierowcy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam takie pytanka jeszcze co do samochodów. 1. Czy można zamienić je jakoś miejscami w garażu bo miałem te swoje 6 którymi jeździłem, a teraz dokupiłem sobie reszte no i będę chciał wbić osiągnięcia ale nie wszystkie sprzedam. Te którymi jeździłem na początku pewnie sprzedam, a te którymi będę chciał jeździć - każde auto inne np. + do kasy czy do różnych typów wyścigów - będą na końcu listy, a przecież będę chciał je często zmieniać (wiadomo, że przewijanie i szukanie właśnie tego będzie trochę uciążliwe).

2. Jak wiadomo do wbicia osiągnięcia potrzeba 10aut, także czy po wbiciu osiągnięcia dla danej marki i późniejszej sprzedaży nie cofną się pkty gracza?

Opublikowano

Jedyne co w LCSC bocie jest dobre to kupowanie aut, lecz często zcina.. Szybciej ręcznie kupie te wozy. Ale  dzięki za fatygę i upload.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja mam pytanko dotyczące tego kupna i sprzedaży tych Dodge'ów (chyba tak to się pisze) jaki to ma sens bo nie rozumiem. Można na tym coś zyskać?

Można w łatwy sposób, po najmniejszej linii oporu (najmniejsze koszty) zdobyć osiągnięcie "Kolekcjoer", które polega na posiadaniu 150 aut w garażu. Nagroda to Koenigsegg CCX.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...