Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masowe robienie kont metin2.pl

OzoneSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rejestruj się przez linki polecane, tam wystarczy wpisać raz login, hasło i maila, to wszystko

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dobra dzięki ale ogarnąłem że potrzeba mi tylko 40 kont więc lajty. Po prostu zapomniałem że jedna złota piłka-10 normalnych

I pamiętaj, że na jednym koncie zrobisz 4 postacie :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ps. jesli wymieniasz bardzo duza ilosc pilek lepiej znalesc goscia ktory da nam zlote pilki za zwykle. Niby troche tracimy ale na prawde uwiez mi jakie to meczace. Po 4 koncie to juz bedziesz zygac ta wymiana i wymiana okolo 200 lub wiecej  pilek to mnustwo czasu

u1lc.png
Opublikowano

Ps. jesli wymieniasz bardzo duza ilosc pilek lepiej znalesc goscia ktory da nam zlote pilki za zwykle. Niby troche tracimy ale na prawde uwiez mi jakie to meczace. Po 4 koncie to juz bedziesz zygac ta wymiana i wymiana okolo 200 lub wiecej  pilek to mnustwo czasu

Boty na diumarze moje dropią różnie 2k piłek to jest minimum rekord 3.5k przez 24h

To ile dropne zależy od gm ale codziennie tyle co dropne to wymieniam xD

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

trolololo 3,5k :D  ładnie. Ja sie kiedys cieszylem z Moich botów na PL jak w ciągu całego dnia miałem 100-120 małzy ; >.

sygna2.png

Opublikowano

Nie lepiej na jednym koncie wysłać sobie mail na kod usunięcia postaci i usuwać i w kółko robić nową ? :)

Opublikowano

Nie lepiej na jednym koncie wysłać sobie mail na kod usunięcia postaci i usuwać i w kółko robić nową ? :)

Do dziś na PL występuje problem z usuwaniem postaci więc słaby plan.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Musialbys kogoś prosić o napisanie skryptu do tego, ale wiadomo nic za darmo. To jak nie to rób z poleconych i popros znajomych o pomoc xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...