Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż mam do Was pytanie. Posiadam słuchawki Creative Fatality Gaming są fajne itp. Ale mikrofon to tak zwane "gówno". Strasznie szumi i nie przekazuje poprawnego głosu. I otóż moje pytanie. Poszukuje mikrofonu który nie szumi i dobrze przekazuje głos służył mi będzie on głównie do dłuuuugich rozmów na ts3/skype oraz czasem jakiś filmik z czegoś :) Mój budżet to 100 zł . Może być stojący :) Za pomoc like oczywiście. Mam nadzieję ,że w takiej cenie jakieś mikro spełni moje wymogi :D Nie chce nowych słuchawek tylko mikrofon.

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszym mikrofonem (sam używam i nie narzekam) oczywiście jak masz telefon z androidem, to podłącz telefon kablem jack do wejścia mikrofonu w kompie, drugi jack podłącz do telefonu, ściągnij aplikacje Microphone i tyle. Zero szumów, jakośc bardzo dobra. Polecam a pieniędzy nie musisz wydawać :)

Opublikowano

To jak wolisz do japy sobie przysunąć ;D to polecam stojący, Sinn7 MPOD Podcast :) Jakość i dźwięk dobry :D kosztuje 103 zł w Euro RTV AGD, może kojarzysz taki sklep :p Mogę Ci również polecić Logitech Desktop i tu już sam decydujesz czy na USB czy na Jack :) koszt lekko ponad 100 zł ok 115. Znikoma ilość szumów, poręczny, design mało zawadzający. Już sam zadecyduj ale polecam oba :) pozdro ;d

Opublikowano

Że tak ujme "Ty jesteś Chu******" Te słuchawki są bardzo dobre więc ? Może uzasadnij o co chodzi z tym mikrofonem a nie ......

są chujowe, dzwiek c*****y, kabel c*****y, wykonanie chujowe, przereklamowane gówno, cieplutko w uszy, co?  <3

Opublikowano

są chujowe, dzwiek c*****y, kabel c*****y, wykonanie chujowe, przereklamowane gówno, cieplutko w uszy, co?  <3

Zwołałeś sobie kolege żeby dał like ? Typowy gimbus chujowe to tamto ... Wcale nie ciepło w uszy jak sie umię ich używać. Chujowe to twoje propozycje poszedł raport .. Nic nie uzasadnileś co do mikrofonu :) Więc won i warn ;) Całe mpc dzieci neo niczego nie umieją sensownie napisać Tylko napisać ,że chujowe i j*b** to :) 

@ Co do tematu proszę zamknąć bo gówniarze zaczynają spamować więc :) Poradzę sobie sam i wybiorę . Wychodzę z tego działu już łatwiej w dziale metin2 uzyskać odpowiednią odpowieź niż tu pomiędzy ludźmi którzy mają 16 lat a potrafią tylko powiedzieć chujowe i tyle :) Gimbusy ON

Opublikowano

Tu się zgodze, sam je miałem, były do niczego i mimo tego iż odpowiednio korzystałem do rozjebały się po pół roku ;/ Ale wygodne to one były :D

A może dorzuciłbyś z 20-30 zł i na amazonie dostałbyś świetny mikrofon pojemnościowy Samson GO Mic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...