Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział o Happy Wheels

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Chciałbym się zapytać czy jest możliwość stworzenia działu o "Happy Wheels" ? Gra stała się już dosyć popularna nagrywa ją wielu youtuberów np. Taki Rojo. Poradników na temat gry jest mało, a w tym dziale można wtedy dać wiele poradników np. Jak zrobić Pac-Mana, skaczących ludzi czy nawet  jak stworzyć mapkę "Rope swing" lub jak rysować szczegółowe postacie. Jest do tego specjalny program ale mało kto o nim wie. Czyli różne poradniki,bugi,mapki Co myślicie o takim dziale ? Wiem było już takie zapytanie ale to było 2013 roku. Przez ten rok gra zyskała większą popularność oraz większe możliwości.

@Edit Jeżeli nie można edytować to przepraszam: A może da radę dać jako testowy dział. Jeżeli nie rozwinie się w ciągu paru dni to można go usunąć.

@Edit2

Czyli:

Poradniki

Pomoc w tworzeniu map

Bugi

Ocenianie map

I gdyby dział się jakoś rozwinął to można wprowadzić jakiś konkurs o najlepszą mapę. W tej grze liczy się pomysłowość.

Nowe pułapki

Nowe tryby.

Także jest o czym rozmawiać.

Opublikowano

Nie widziałem w tym roku żadnego tematu o Happy Wheels oprócz tej sugestii.

Co z tego że można robić poradniki skoro w dziale nie będzie o czym pisać poza błędami z niewczytaniem? Pomysły na nową mapkę? Wystarczy zbiorowy temat na takie coś.

Podsumowując, nope.

Opublikowano

Nie widziałem żadnego postu o tej grze. Może i jest popularna, ale na tym forum nie cieszy się zainteresowaniem. Nie.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

1. Było i nie przeszło

2. Nie, bo nie ma co o tej grze pisać :f

Opublikowano

1. Było i nie przeszło

2. Nie, bo nie ma co o tej grze pisać :f

Bylo rok temu. O grze jest o czym pisac. Np. Wymyslanie nowych pulapek oraz gierek.

Pisane z alcatel m'pop English soft. Nie wiem niestety czy mozna tutaj odpisywac na posty ale musialem.

Opublikowano

Popularności gier nie ocenia się przez let's play'e youtuberów xD

Osobiście jestem na nie, jakoś ta gra mnie nie przekonuje.

Rozumiem, ale chodzi o to że jest wielu którzy w to grają bez oglądania let's playów. W takim dziale można szukać pomocy u innych i tworzyć razem z nim mapę oraz różne poradniki z jointami itd..

Czyli:

Poradniki

Pomoc w tworzeniu map

Bugi

Ocenianie map

I gdyby dział się jakoś rozwinął to można wprowadzić jakiś konkurs o najlepszą mapę. W tej grze liczy się pomysłowość.

Nowe pułapki

Nowe tryby.

Opublikowano

Popularności gier nie ocenia się przez let's play'e youtuberów xD

Osobiście jestem na nie, jakoś ta gra mnie nie przekonuje.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nie widziałem w tym roku żadnego tematu o Happy Wheels oprócz tej sugestii.

Co z tego że można robić poradniki skoro w dziale nie będzie o czym pisać poza błędami z niewczytaniem? Pomysły na nową mapkę? Wystarczy zbiorowy temat na takie coś.

Podsumowując, nope.

Nie widziałem żadnego postu o tej grze. Może i jest popularna, ale na tym forum nie cieszy się zainteresowaniem. Nie.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

nie widzialem tutaj zadnego posta/tematu o tej grze ostatnio, nie widze zadnego zainteresowaniqa ta gra tutaj

­

Opublikowano

Rozumiem, ale chodzi o to że jest wielu którzy w to grają bez oglądania let's playów. W takim dziale można szukać pomocy u innych i tworzyć razem z nim mapę oraz różne poradniki z jointami itd..

Czyli:

Poradniki

Pomoc w tworzeniu map

Bugi

Ocenianie map

Nowe pułapki

Nowe tryby.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Jestem neutralny/tak.

Czasami w to gram, "jutuberzy" w to grają, lecz nie ma to dużej popularności. Może dzięki nam wzrośnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...