Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build pod EM.

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teleporta daj sobie na maxa :) Jest to niezbedny skil na bossy i na pvp

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@Yurik

Umarłem, ale wcześniej śmiechłem...

1. Cyklon?! -_- Czy to troll?

2. Water Kanon nie posiada DMG. To strata PU. Już Chain Burst byłoby lepsze, ale to nadal strata PU.

3. Aisha bez teleportu to jak ryba bez wody.

4. Nie wymaksowane Circle Flame. \O:O/

5. Nie ma miejsca na pasku na Mana Shield i Fire Road jednocześnie. Wybór: Mana Shield vs Fire Road. Osobiście polecam Mana Shield bo EM'ka jest delikatna.

6. Czepiłbym się jeszcze do Fireball Study, ponieważ Freezing Point Research ogromnie zwiększa nasze DMG kosztem niewielu MP. Fireball Study przydaje się tylko do PvP dzięki mniejszemu kosztowi PM i większemu zasięgu. Natomiast Freezing Point Research przydaje się wszędzie przez jego duże DMG. Dodatkowo Freezing Point Research zużywa mniej PU niż Fireball Study.

Dam jeszcze kilka wskazówek:

- Pasek B wymagany

- Naszyjnik Maga wymagany (chociaż da się bez niego grać, ale to z dość dużym manowym upośledzeniem)

- Wymagane notatki do:

Meditation, Chain Laitning, Blaze Step, Mana Shield

Opublikowano

@Yurik

Umarłem, ale wcześniej śmiechłem...

1. Cyklon?! -_- Czy to troll?

2. Water Kanon nie posiada DMG. To strata PU. Już Chain Burst byłoby lepsze, ale to nadal strata PU.

3. Aisha bez teleportu to jak ryba bez wody.

4. Nie wymaksowane Circle Flame. \O:O/

5. Nie ma miejsca na pasku na Mana Shield i Fire Road jednocześnie. Wybór: Mana Shield vs Fire Road. Osobiście polecam Mana Shield bo EM'ka jest delikatna.

6. Czepiłbym się jeszcze do Fireball Study, ponieważ Freezing Point Research ogromnie zwiększa nasze DMG kosztem niewielu MP. Fireball Study przydaje się tylko do PvP dzięki mniejszemu kosztowi PM i większemu zasięgu. Natomiast Freezing Point Research przydaje się wszędzie przez jego duże DMG. Dodatkowo Freezing Point Research zużywa mniej PU niż Fireball Study.

Dam jeszcze kilka wskazówek:

- Pasek B wymagany

- Naszyjnik Maga wymagany (chociaż da się bez niego grać, ale to z dość dużym manowym upośledzeniem)

- Wymagane notatki do:

Meditation, Chain Laitning, Blaze Step, Mana Shield

Mam 21 lvl na Void ELs i strasznie slabo bije inni moby skladaja na 2-3 hity a ja na 2x klikam xxxx

Tak samo bylo na 14 lvl tez skladali moby na 2-3 hity

Co robie nie tak ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Za słaba/zepsuta broń.

Kup lepszą na tablicy lub u handlarza tego z broniami. Jeśli broń będzie lepsza od tej co nosisz to przy jej siłach ataku będzie czerwona strzałeczka w górę. Zanim to zrobisz sprawdź czy nie jest zepsuta. Wejdź w okienko postaci tam gdzie widać twoje wszystkie bonusy/statystyki oraz itemki. Jeśli twoja broń jest tak jakby "zgaszona" to jest zepsuta. Pójdź do byle jakiego NPC (tylko nie Alchemika) po czym kliknij w jeden z zaznaczonych przycisków na obrazku.

616351404756698620036.png

Ten po lewej naprawi ci wszystkie przedmioty a po lewej naprawisz przedmioty pojedynczo.

Jeśli to nadal nie to to nie mam zielonego pojęcia co to może być. :/

Opublikowano

Za słaba/zepsuta broń.

Kup lepszą na tablicy lub u handlarza tego z broniami. Jeśli broń będzie lepsza od tej co nosisz to przy jej siłach ataku będzie czerwona strzałeczka w górę. Zanim to zrobisz sprawdź czy nie jest zepsuta. Wejdź w okienko postaci tam gdzie widać twoje wszystkie bonusy/statystyki oraz itemki. Jeśli twoja broń jest tak jakby "zgaszona" to jest zepsuta. Pójdź do byle jakiego NPC (tylko nie Alchemika) po czym kliknij w jeden z zaznaczonych przycisków na obrazku.

616351404756698620036.png

Ten po lewej naprawi ci wszystkie przedmioty a po lewej naprawisz przedmioty pojedynczo.

Jeśli to nadal nie to to nie mam zielonego pojęcia co to może być. :/

A dodatkowe bonusy najlepiej jakich szukac ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jakie bonusy?

- ciosy krytyczne (jak najwięcej, min. 50%)

- trafienia (15% powinno być OK)

- dodatkowe obrażenia (tak do 5000)

- szybkość ataku, poruszania się, skoku (do 20%)

Opublikowano

Jakie bonusy?

- ciosy krytyczne (ok. 50%)

- trafienia (15% powinno być OK)

- dodatkowe obrażenia (tak do 5000)

- szybkość ataku, poruszania się, skoku (do 20%)

Jeszcze powiedz jak sie karmi peta

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Musisz nacisnąć guzik pokazany na obrazku.

Feedpet2.png

Po czym myszką w kształcie kości wybierasz przedmiot, którym chcesz peta nakarmić.

Można go karmić:

- rozmaitym ekwipunkiem

- galaretkami eldrytu (do wytworzenia u kowala)

- nasionami El (dostępne w różnych eventach)

- owocami El (dostępne w ItemShop)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...