Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa wam już BoL ( free user )

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze to chciałem sobie spróbować pograć z BoLem, bo nigdy nie babrałem się w cheatowanie w LoLu... Nie będzie dzisiaj, trudno, pogram sobie normalnie postaciami z rotacji, nie będzie żadnego BóLu dupy z mojej strony;p... A kto bogatemu zabroni czekać na to, aż udostępni free wersję ;p

Opublikowano

enofrcevip i mozecie sobie grac :D

Poproszę o linka na pw na forum, jeśli byłbyś łaskaw.

Opublikowano

Ja bym kupił ale nie wiem jak sms sie nie da paycard jakoś tak to ze 100zł wyjdzie xD

No chyba cie głowa boli.50 zł psc i masz na miesiąc +20 zł na riot pointsy.Albo 25 zł i masz na 10 dni + 10 zł na RP.

Opublikowano

Jesteście pojebani.

Tam trudno znaleźć enforca?

Ja tam sobie popierdalam normale scriptopeią :*

Ja znalazłem ale jakiś error mi w********a jak go uruchamiam ;).

Opublikowano

Arek (heh, mój imiennik) - to kosztuje więcej niż 30 zyla ;p Bo 10$ w przeliczeniu na złotówki to chyba można przeliczyć...

Właśnie, po co mieć vipa, jak można przetestować za darmo? Ja tego nie używałbym do jakichś celów np. wbijanie dywizji tylko jako mocniejszy poradnik, nauka tricków, pomoc przy combach itd... Tylko trochę lipa, że kilka dni przyjemności, a później ciągłego czekania na kolejny update. Wydaje mi się, że skoro paręnaście opcji zostało zrobione za darmo dla każdego, kto chce sobie przetestować BoLa - a to jest wykonane z inicjatywy samego autora, to powinno być to odpowiednio rozwijane, nie dbać tylko o wersję, za którą dostaje on hajs - nie lekceważyć free BoLa aż tak, by nie udostępniać jego aż 5 dni (nie wierzę, żeby jemu to aż tyle zajmowało)... Wiadomo, że gościu będzie poświęcał VIPom więcej czasu, bo z tego leci mieszek, no i moim zdaniem specjalnie przeciąga update, bo wtedy najwięcej osób kupuje VIPa... (sprytne rozwiązanie ;p) Anyway cierpliwość popłaca, tak i tak siedzę całą noc na kompie, nie mam go włączonego tylko dlatego, że wyczekuję BoLa, to taka sprawa poboczna ;D

Zawsze można zgonić że późno wyszła ta wersja na wolny net gościa ;D

Nienawidzę pisać długo, bo się wszystko staje pogmatwane, ale nie umiem zwięźlej, przepraszam xD

Opublikowano

Wytlumaczyl by ktos co i jak z tym enforce na privie ? z gory dziekuje, pozdrawiam :)

PS cos im sie piepszy ten freee skoro do tej pory nie dziala...

Opublikowano

HAHAAHA 6 a dalej nie działa :D 

a tamci czeekali xD 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...