Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BCA kapsulki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim . Zaczynam dbać o siebie i już chodze z 2 tyg na siłownię . Chciałbym przyśpieszyć swoje efekty więc kupiłem Bca mega caps 1100 . Słyszał ktoś o tym ? lub ktoś bierze ? ile tabletek dziennie bo nie sądze zeby 5-8 na dzień brac

Opublikowano

na początku się nic nie bierze bo ciało łatwo się rozwija spalając niepotrzebną tkankę tłuszczową i robiąc mięśnie, dopiero po jakimś czasie jak masz tzw. "zastój", czyli mimo regularnych treningów nie widać już efektów zaczyna się brać jakieś suplementy diety, ja bym to na twoim miejscu schował do szafki i za jakiś czas zaczął brać dopiero. 

a ile brać to już radze poszukać na forach internetowych, jest mnóstwo tematów i poradników odnośnie dawkowania.

Opublikowano

Wakacje sie zaczely i wstales w koncu od kompa na silke z gownianym pojęciem.

Chodze na silownie 9 miesięcy i ani razu nie kupilem zadnych suplementow. One sa po to, gdy nie masz kompletnej diety to dopelniasz ja suplementami. Dieta pewnie slowo obce, a juz bcaa kupil..

Opublikowano

Wakacje sie zaczely i wstales w koncu od kompa na silke z gownianym pojęciem.

Chodze na silownie 9 miesięcy i ani razu nie kupilem zadnych suplementow. One sa po to, gdy nie masz kompletnej diety to dopelniasz ja suplementami. Dieta pewnie slowo obce, a juz bcaa kupil..

Kazdy robi jak uwaza , zreszta wedlug ciebie suplementacja wyklucza diete? Tyle w temacie.

@ ja bym odradzil branie narazie czegokolwiek , pocwicz conajmniej jescze z 2 miesiace na sucho , z pol dieta tak zwana , czyli zadnych cukrow , zdrowe zarelko w miare , woda mineralna zamiast napojow , 0 alko.

Wtedy jak juz cialo bedzie stymulowało wysiłek łatwiej , zaczniesz brac kreatynke / bcaa/ czy gainery w zaleznosci od potrzeb.

Branie bcaa teraz ci w sumie gówno da , bo tak efekty beda , ale jak odstawisz bcaa , to w tydzien stracisz caly progress? no chyba ze stac cie zeby potem ciagle wydawac kase na to lub inna farmacje.

Co do dawki bierz tyle ile pisze na opakowaniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...