Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rangi w cs go

damian2348

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wbiłem już 10 rankedów wygranych jestem w silever 1 jak awansować teraz do wyszych rang trzeba jakieś punkty wbijać czy co czy trzeba wygrać okresloną liczbe rankedów

Opublikowano

Wygrywać mecze pod rząd, w twoim przypadku to będzie od 2 do 4 meczy i będziesz miał awans do silvera 2

Opublikowano

Przenosi po 3 wygranych meczach chyba że przegrałeś w tym czasie kilka meczy nie spadłeś to analogicznie musisz odrobic te rankedy i wygrać ponad stan.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Przenosi po 3 wygranych meczach chyba że przegrałeś w tym czasie kilka meczy nie spadłeś to analogicznie musisz odrobic te rankedy i wygrać ponad stan.

Co ty gadasz jak masz niski ukryty poziom Elo to troche wiecej i na kazdej wiekszej randze coraz wiecej musisz wygrac. Ja siedze w silver 4 wygralem 4 mecze pod rzad i nic ;x

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To wygląda tak :

csgo_ranks.jpg

Powyżej przedstawiony jest wykaz rankingu w CS:GO.

Po pierwszych 10 meczach będziesz posiadał jedną z tych rank, w zależności od statystyk, wyniku meczy i wiele innych.

Jezeli otrzymasz rangę, a będziesz chciał być wyżej (rangą), to musisz po prostu wygrywać.

Dodatkowo, żeby zwiększyć szanse na awans, ważne są statystyki.

Przykładowo 4-5 przegranych pod rząd, nie musi skutkować spadkiem rangi, dzięki dobrym statystykom.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

To wygląda tak :

760931404735722163975.jpg

Powyżej przedstawiony jest wykaz rankingu w CS:GO.

Po pierwszych 10 meczach będziesz posiadał jedną z tych rank, w zależności od statystyk, wyniku meczy i wiele innych.

Jezeli otrzymasz rangę, a będziesz chciał być wyżej (rangą), to musisz po prostu wygrywać.

Dodatkowo, żeby zwiększyć szanse na awans, ważne są statystyki.

Przykładowo 4-5 przegranych pod rząd, nie musi skutkować spadkiem rangi, dzięki dobrym statystykom.

Staty nic do tego nie mają, otwierałem przez 9 meczy pod rząd w tym w paru meczach miałem ponad 35 zabójstw, a i tak spadłem po 2 meczach.

Opublikowano

Nie ma nic okreslonego, wliczają sie również kille, ale przedewszystkim zwycięstwa. Musze Ci przyznac, że nieźle się musiałes postarac zeby do srebra 1 wpaść :D Ja na starcie do golda 3 wpadlem

Opublikowano

Serio mówiąc ja mam Silver Elite Master i tą range nabiłem dzięki kumplą z Gold III / IV - 2 wygrane i awansowałem z Silver Elite na Silver Elite Masters

Nie ma żadnej rady na to a to 3/5 pod rząd wygranych nic nie dają. Zależy po prostu od szczęścia, statów (k/d), MVP, średnia hedshotów, ile razy bombe splantowałeś.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...