Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial - nie działający kamermod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczorajszej aktualizacji mam problem z kamer modem, a mianowicie po wlaczeniu klienta ukazane są 4 kanały na które nie można się połączyć. Wie ktoś co zrobić ? :D

Ascarial * (błędna nazwa w temacie)

tumblr_nlz61ywGed1s89jqbo1_500.gif

Opublikowano

Dobrze, wkleiłem Twoje serverinfo lecz tym razem po zalogowaniu się i wybraniu postaci wywala mnie z gry po załadowaniu tego paska. Macie jakieś pomysły teraz? 

tumblr_nlz61ywGed1s89jqbo1_500.gif

Opublikowano

Co do kamera na ascarialu interesuje mnie tylko jedno: -nieodpychanie z konia? klikalem ta ikonke przed logowaniem ale nadal moby 'odlatuja' jakies porady? ;p @IstvanPL ;

Opublikowano

Pobrałeś to dziś z mojej strony:P bo dziś dodałem nową wersję :)

Wpakowałem te Twoje pliki do metka i jedyne co mi sie otworzyło to 3 strony w mojej przeglądarce...

Miłego dnia :)

Opublikowano

ludzie, moje serweinfo testowane na najnowszym cliencie ascarial wraz z modem :) działało wszystko i nic się nie crashowało ;)

wy tak na serio ? może macie postacie pobugowane ;)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Mi tam kamer od dawien dawna dziala na ascarialu ;p Problem jest tylko z NOK bo cos nie dziala ;/ a wh slabe bo mozna za latwo bana wyrwac ;p

Opublikowano

ludzie, moje serweinfo testowane na najnowszym cliencie ascarial wraz z modem :) działało wszystko i nic się nie crashowało ;)

wy tak na serio ? może macie postacie pobugowane ;)

Twoje serverinfo działa :D Ale ten cheats4metin to jakieś g....

Opublikowano

A ja właśnie sciągnąłem najnowszego metina PL i najnowszego kamermoda, wgrałem Twoje serwer inffo jak i zarowno tego moda z cheats4game i przy logowaniu jebane znaki zapytania-.-"

02758850976702993171.png
Opublikowano

A ja właśnie sciągnąłem najnowszego metina PL i najnowszego kamermoda, wgrałem Twoje serwer inffo jak i zarowno tego moda z cheats4game i przy logowaniu jebane znaki zapytania-.-"

Co do znaków zapytania:

Spróbuj uruchomić grę przez obejście :

Do archiwum WinRAR'a dodaj plik metin2client.bin, zmień jego końcówkę na .exe, wypakuj do głównego folderu Metin usuwając tym samym plik metin2client.bin z tego folderu i ruchom plik metin2client.exe. 
Opublikowano

Pobieraj tylko serverinfo i wgraj je do kamermoda.

Opublikowano

poda ktoś aktualne serverinfo ? bo z tej strony cheats4metin.pl chce hasło, no ku rwa po hu ja robi ten złamas hasło jak to udostępnia pozdro 600

Opublikowano

poda ktoś aktualne serverinfo ? bo z tej strony cheats4metin.pl chce hasło, no ku rwa po hu ja robi ten złamas hasło jak to udostępnia pozdro 600

hasło "cheats4metin"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...