Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{= Jak się wybić na FaceBook'u =}

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.usuń bo będzie ban za reflink>
2.Do reklamowania najlepsze są grupy (tzw farmy lajków) Ty polubisz oni Ci polubią. Potem można wymieniać się oznaczeniami.
3.Żeby się wybić, trzeba zainwestować i to grube pieniądze i miec pomysł(nazwe ) fp.

Deus vult

Opublikowano

1.usuń bo będzie ban za reflink>

2.Do reklamowania najlepsze są grupy (tzw farmy lajków) Ty polubisz oni Ci polubią. Potem można wymieniać się oznaczeniami.

3.Żeby się wybić, trzeba zainwestować i to grube pieniądze i miec pomysł(nazwe ) fp.

Zainwestować?

Haha.

Nic nie trzeba zainwestować wystarczy mieć do tego głowe, 100k like można spokojnie w 2 tygodnie uzbierać i średnia aktywność 20k wyświetleń na post bez żadnych fejk like.

Opublikowano

Zainwestować?

Haha.

Nic nie trzeba zainwestować wystarczy mieć do tego głowe, 100k like można spokojnie w 2 tygodnie uzbierać i średnia aktywność 20k wyświetleń na post bez żadnych fejk like.

No i co z tego jak się ma pomysł, a nie ma kto cie wypromować. Z doświadczenia wiem że jak nie masz fanpaga powyżej 100k lajków i robisz nowy fanpage to bez tego pierwszego nic nie zrobisz. 

Deus vult

Opublikowano

No i co z tego jak się ma pomysł, a nie ma kto cie wypromować. Z doświadczenia wiem że jak nie masz fanpaga powyżej 100k lajków i robisz nowy fanpage to bez tego pierwszego nic nie zrobisz. 

Gówno prawda. Jeżeli Ci się nie chce ruszyć i próbować na różne sposoby promować fanpejdza, to się nie dziw ze nie masz efektów.

Wyciągnąć w tych czasach 100k like to jest nic, szczególnie z taką tematyką jaką kolega prezentuje.

Opublikowano

Gówno prawda. Jeżeli Ci się nie chce ruszyć i próbować na różne sposoby promować fanpejdza, to się nie dziw ze nie masz efektów.

Wyciągnąć w tych czasach 100k like to jest nic, szczególnie z taką tematyką jaką kolega prezentuje.

Siedziałem kilkadziesiąt godzin, wymieniałem się z setkami fp i oznaczałem żeby wypromować fp o tematyce Odliczenie do wakacji. Jakiś cwel następnego dnia ktoś odgabił od mojego fp tematyke itd oraz nazwę i zrobił więcej w godzinne promujac się na dużych fp niż ja przez 2 tygodnie. 

Deus vult

Opublikowano

addmefast.com

Nabicie sobie sztucznych fanów raczej nie można nazwać wybiciem się na fb.

@Altiruss

Najlepszym sposobem na początek jest zapraszanie znajomych do polubienia. Przynajmniej 25% znajomych polubi stronę.

Można też zrobić jakiś konkurs - trzeba udostępnić fanpage, zaprosić do jego polubienia znajomych żeby wygrać nagrodę.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nabicie sobie sztucznych fanów raczej nie można nazwać wybiciem się na fb.

@Altiruss

Najlepszym sposobem na początek jest zapraszanie znajomych do polubienia. Przynajmniej 25% znajomych polubi stronę.

Można też zrobić jakiś konkurs - trzeba udostępnić fanpage, zaprosić do jego polubienia znajomych żeby wygrać nagrodę.

Znajomych już zaprosiłem. Co do konkursu do niezły pomysł ;) jutro coś wymyślę :).

Dzięki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...