Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YT - reklamy

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem sobie konto na yt. Bd wrzucał tam jakieś filmy z lol'a, mc (potem jakiś BF3/4, farcry 4 jak wyjdzie) tylko muszę nową maszynę kupić :)

Ale nie o to chodzi. Robię sobie ustawienia kanału i tam jest takie coś

Reklamy
 Zezwalaj na wyświetlanie reklam przy moich filmach
 Nie zezwalaj na wyświetlanie reklam przy moich filmach

Reklamy będą wyświetlane tylko przy filmach, do których masz wszystkie prawa. Po wybraniu tej opcji wszystkie opcje generowania przychodu ustawione dla Twoich filmów zostaną wyłączone.

i nie wiem co wybrać?

a i drugie to jest problem z url  jak zrobić żeby mieć youtube.com/Kaiwol a nie https://www.youtube.com/channel/UCePsayYdk3_9CxEmkyJNr8g

I mam pytanie dla osób które znają się na fotoshopie czy by mi zrobiły jakieś proste profilowe i logo (logo z fajnym napisem KaiwolS)

xD

Opublikowano

Zależy, czy chcesz zarabiać na filmach, czy nie.

Sam polecam opcję drugą, czyli odpuszczenie sobie reklam, bo po pierwsze za dużo z tym roboty, po drugie odpycha ewentualnych nowych widzów a po trzecie do praw autorskich się zawsze doczepią.

Nie myśl, że to jakaś duża kasa, musisz mieć ten tysiąc stałych widzów, żeby coś w miarę zarobić.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jesli bys chcial zarabiac na filmach musialbys miec tez 18+ lub zgode rodzicow, musial bys konta na tym adsense itp zakladac ... Tak wiec lepiej 2 opcje wybrac.

+ Dobre rady:
Nie oplaca sie nagrywac filmikow jesli sie nie umie montowac, nie umie sie nagrywac, nie ma sie dobrego sprzetu.
Nikt nie bedzie cie ogladac jesli nie masz mutacji a bedziesz robil filmiki z glosem.
Nie masz dobrego pomyslu za duzo widzow nie zdobedziesz :)

O luju.  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...