Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mc pod Dragon Balla.

Toney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli próbowałeś tych sposób co mówiłeś to pozostaje piaskownica.

jaka piaskownica??

Odpalasz Process Hacker klikasz na proces ( klient ) wchodzisz w handles usuwasz Mutant TibiaMutex i włączasz 2 clienta

Mam usunąć wszystkie mutant czy co? bo szukałem tego Tibiamutex i nie ma

Opublikowano

jaka piaskownica??

Mam usunąć wszystkie mutant czy co? bo szukałem tego Tibiamutex i nie ma

nie musi to byc koniecznie TibiaMutex ale moze byc DragonBallMutex, zeby bylo mutex. jesli usuniesz wszystkie tez powinno dzialac

Opublikowano

@Toney

Comodo Firewall ma tryb piaskownicy np. SandBox ma tryb piaskownicy. Uruchamiasz klienta, a drugiego uruchamiasz w piaskownicy czyli tak jakby na niezależnej maszynie, ale wciąż na swoim komputerze. Nie wiem jak to powiedzieć.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

nie musi to byc koniecznie TibiaMutex ale moze byc DragonBallMutex, zeby bylo mutex. jesli usuniesz wszystkie tez powinno dzialac

Dziękówa,działa!!!

@Toney

Comodo Firewall ma tryb piaskownicy np. SandBox ma tryb piaskownicy. Uruchamiasz klienta, a drugiego uruchamiasz w piaskownicy czyli tak jakby na niezależnej maszynie, ale wciąż na swoim komputerze. Nie wiem jak to powiedzieć.

rafaeru podał już dobre i szybkie rozwiązanie ale mimo wszystko dzięki za poświęcenie czasu i chęć do pomocy! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...