Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Problem z edycją tematu

cody3223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dość dawna cały czas piszę i poprawiam temat: http://www.mpcforum.pl/topic/889027-computer-craft-tutorial/

Pojawił się pewien problem: Jak klikam "edytuj" a potem "użyj pełnego edytora" to pokazuje mi się czysty tekst zmieszany z BBCODE

710451404661878387901.png

Następnie dwa razy klikam przycisk "Tryb BBCode" aby BBC zamienił się np. w kolorowy tekst, i tu występuje problem:

Po tych kliknięciach ucina mi niektóre spacje, przestawia " [ spoiler ] " i " [ / spoiler ] " w miejsca w których normalnie go nie ma i usuwa mi puste linie (ENTER)

I jeszcze jedno: Wszystko co jest w " [ code ] " zostaje "sprasowane do jednej linii" czyli znikają wszystkie ENTER'y

980111404661878387901.png

Opublikowano

Zgłaszanie błędów

Dział ten nie służy do zgłaszania błędów. Jednak jeżeli zauważyłeś jakikolwiek to możesz go śmiało zgłosić do jednego z techników.

Polecam napisać do @Miszczu lub @techse.

Opublikowano

...

...

Polecam napisać do @Miszczu lub @techse.

Ktoś tu przeczy samemu sobie:

Dostęp do forum mają użytkownicy z liczbą 150 postów!

Czekamy na wasze sugestie mające na celu udoskonalenie i uczynienie forum ciekawszym. Pomysły/problemy.

Opublikowano

Jeżeli jest technikiem, to raczej ma dostęp do tego działu - ja p******e...

Pisz do @Miszczu - szybka odp. 

Nie oto chodzi.

Chodzi mi o to że w Regulaminie Lokalnym pisze

Zgłaszanie błędów

Dział ten nie służy do zgłaszania błędów. Jednak jeżeli zauważyłeś jakikolwiek to możesz go śmiało zgłosić do jednego z techników.

A z kolei w opisie działu pisze "pomysły/błędy" czy jakoś tak.

Nie mogłem wstawić cytatu w cytacie więc napisałem " ... "

Może inaczej:

Zgłaszanie błędów

Ktoś tu przeczy samemu sobie:

Dostęp do forum mają użytkownicy z liczbą 150 postów!

Czekamy na wasze sugestie mające na celu udoskonalenie i uczynienie forum ciekawszym. Pomysły/problemy.

Opublikowano

Pisałem do @Miszczu i twierdził że tylko ja tak mam :D

Należało by to naprawić.

To już 3 osoby tak mają.

Powiedzcie jakie macie przeglądarki bo może przez to. Ja korzystam z Google Chrome

Opublikowano

I nie masz tego tylko Ty.

Mnie również od paru dni wyskakuje taki błąd podczas edycji.

+ szerokie, wielkie odstępy po dodaniu posta, mimo że w podglądzie i w kodzie wygląda dobrze (?).

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

+ szerokie, wielkie odstępy po dodaniu posta, mimo że w podglądzie i w kodzie wygląda dobrze (?).

Ja mam odwrotnie.

Kasuje mi wszystkie nowe linie i więcej niż jedną spację, tak jakby cały tekst "kompresowało".

Opublikowano

Napisałem do Miszczu'a Techse i Lorda Makina (bo jakoś nikt oprócz Makina mi nie odpisał)

Pisz do miszcza. :v

ew. kliknij w to http://prntscr.com/40njqz

Następnie dwa razy klikam przycisk "Tryb BBCode" aby BBC zamienił się np. w kolorowy tekst

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...