Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwiczenia a upał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Jako iż ostatnio mamy bardzo ciepło, a ja ćwicze na drążku to troche mi spadła siła, jestem dość słaby i nic mi się nie chce. Ćwicze jak zawsze co drugi dzień i do tej pory miałem same przyrosty siły, teraz nie potrafie utrzymać niektórych pozycji i jestem o wiele słabszy niż miesiąc temu. Czy to może być wywołane przez to gorąco, czy może coś innego?

Rekrut
Opublikowano

Michy nie trzymasz ziomeczku, pewnie słaba dieta i dlatego spadki... 

Przy tej pogodzie micha musi być dopięta, a nie jakaś głodówka...

Opublikowano

Niestety rzecz w tym że jem dużo, waga nie spada, a nawet czasem rośnie. Staram się jeść zdrowo i dużo, a spadki siły dalej mam.

Opublikowano

Wiadomo - w upał nawet się nie chce wstawać, a co dopiero ćwiczyć, aczkolwiek lato jest idealnym czasem na ćwiczenia(bo jest go dużo). Trzeba dużo jeść, dużo pić, a jeżeli nadal nie idzie spróbuj załatawić sobie jakąs klimatyzacje, dobrą klimatyzacje, żeby nie było czuć tego upału podczas ćwiczeń.

Jeżeli to nie to, to może masz problem z dietą? Za mało czegoś(możliwe nawet, że jakiś witamin), albo za dużo - to też musisz roztropnie przemyśleć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...