Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie jest Watchtower?

PryPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy!

Szukałem chyba we wszystkich komisariatach tego teleportu do Watchtower, ale nie ma. Jest tylko teleporter hud, ale tam też niema Watchtower :(

Server PvE

LvL 7

Hero 

Proszę pomóżcie :(

Opublikowano

Do przenoszenia do watchtower sluzy wlasnie teleport hud. Kiedys przenosil tylko do bazy, teraz masz kilka lokalizacji do wyboru. Zeby przeniesc sie do watchtower wybierasz do ktorego skrzydla bazy chcesz sie przeteleportowac - tech wing, meta wing, magic wing. klikasz i jestes w watchtower.

mozesz rowniez z tych telportow korzystac, jezeli chcesz sie przeniesc na inny postrunek - wtedy wybierasz w liscie destynacji teleportu odpowiednia lokalizacje.

Opublikowano

Do przenoszenia do watchtower sluzy wlasnie teleport hud. Kiedys przenosil tylko do bazy, teraz masz kilka lokalizacji do wyboru. Zeby przeniesc sie do watchtower wybierasz do ktorego skrzydla bazy chcesz sie przeteleportowac - tech wing, meta wing, magic wing. klikasz i jestes w watchtower.

mozesz rowniez z tych telportow korzystac, jezeli chcesz sie przeniesc na inny postrunek - wtedy wybierasz w liscie destynacji teleportu odpowiednia lokalizacje.

Ale w teleport hud mam tylko posterunki 

Opublikowano

a miales misje w ktorej zwiedzales watchtower? powiem szczerze, ze od momentu gdy ja zaczynalem minelo juz troche czasu i wprowadzili zmiany o ktorych moge nie miec pojecia - moze trzeba najpierw dostac misje w ktorej masz zwiedzanie watchtower, a potem dopiero bedziesz mial do tego dostep? jak mi starczy czasu wieczorem to sobie stowrze nowa postac i zobacze jak to dziala... dobra okazja zeby sprawdzic mechanike i animacje walki rage'em :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...