Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie, z wszystkeigo da się wyjść

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic

Witam, Nervariem se zrobił challenga w 10 dni ma wbić challenger, a ja wyjdę z silvera w ileś tam dni, ile będę miał czasu xD. To nie wszystko - gram na laptopie!

Nie jestem fanem grania na laptopach w dodatku się tak grzeją ale z PC moim...są problemy to nazwijmy.

Gra #1, #2, #3

3194914046543431080994.png

Konto ma jakieś ciulowe mmr, ale się nadrobi, po moich pierwszych trzech grach jest tu silver II, 34 pkt.

Gra #4, #5, #6

3559414049188541080994.png

Nowa Nidalee? To już nie to samo, na midzie :/. Próbowałem roamować ale ciężko, nawet jak złapaliśmy killa to byłem kompletnie zoutfarmiony przez Ori która nas pogrążyła.

Gra #7, #8, #9,

8405914048976011080994.png

Pierwsze Perfect KDA odkąd zacząłem tu grać :D

LB już nie gram bo coś nie wiedzie mi się.

Póki co przerwa od grania na parę dni :D

Gra #10, #11

6499414049186151080994.png

Pierwsza gra AP Trist i można to zaliczyć do udanych. Potem nie grany GP, gra 4v5 wygrana :D.

Gra #12, #13

9622014049328871080994.png

Silenc Garena mnie zniszczył, i co ze odskoczyłem to i tak z jego ms i Ghostbladem mnie dopadał. Jedynym wyjściem było ulti ale już mnie wyzownował i było po TF :/

Gra WW wygrana 4v5, Brand wrócił znaczy się po 15min ale zamiast kupić paru doranów i butków, żeby coś nadrobić to kupił hextecha i buty i tylko feedował :/. Takie soloq w silverze.

SILVER I!!!

Gra #14, #15

8892614050233631080994.png

Opublikowano

to zaczynam, tera będę wklejał, ale żeby ten temat zrobił wpadł mi pomysł przed chwilą.

można na Polski ?

to oczywiste że 'da się wyjść' jeśli wpadłeś na to dopiero teraz to gratuluję

Hejo

Opublikowano

można na Polski ?

Ludzie, wszystkiego musicie się czepiać. Wiesz dobrze o co chodzi.

Jak ja nie lubię jak ktoś tak perfidnie chce kogoś zdenerwować lub się wywyższyć.

No na tym forum jest xxx użytkowników, którzy przegrywają gry przez noob teamy etc.

W sumie na tym kończę dyskusje, widząc takie komentarze wiem, że jesteś toksyczny.

Opublikowano

Z każdej dywizji da się wyjść i to jest prawa, ale.. ale sam na pewno miałeś kiedyś w serii gracza AFK lub troll, tylko, że większość zwala na właśnie takich graczy swoją pozycję, a prawa jest taka, że taki upierdliwy gracz trafi Ci się raz na jakiś czas, co jest logiczne zresztą :)

Więc kompletnie nie rozumiem takich ludzi, którzy zrzucają winę na team, ale co ja tam wiem :D

Mentalnie challenger, fizycznie brąz :)

A tak do Twoich screenów, to grać może i coś tam potrafisz, ale poćwicz nad farmą :D

Opublikowano

Z każdej dywizji da się wyjść i to jest prawa, ale.. ale sam na pewno miałeś kiedyś w serii gracza AFK lub troll, tylko, że większość zwala na właśnie takich graczy swoją pozycję, a prawa jest taka, że taki upierdliwy gracz trafi Ci się raz na jakiś czas, co jest logiczne zresztą :)

Więc kompletnie nie rozumiem takich ludzi, którzy zrzucają winę na team, ale co ja tam wiem :D

Mentalnie challenger, fizycznie brąz :)

A tak do Twoich screenów, to grać może i coś tam potrafisz, ale poćwicz nad farmą :D

Wbiłem diaxa, czego mogłem się nauczyć to się nauczyłem. Dzięki za komentarz.

Jak tu się nonstop roamuje...... Po drugie nie wiesz jak się gra toczyła, tutaj każdy popełnia głupei błędy skąd masz kille, wyżej takie błędy są niewidoczne. Dlatego ja tu ciągle roam and try to kill.

7516114046622231080994.jpg

Opublikowano

69 pszypadeg nje sondze 

jaka dywizja ?

Napisałem, Silver II.

Na pewno golda wbiję, potem zobaczę czy będzie mi się chciało grać. A mam chęci, bo bardzo dawno nie grałem.

Opublikowano

Wbijesz tego golda być może, wbijesz to i tak będą Cię hejtować za farme , jakie gnwo z cb itd.. 

To mpcforum ,tutaj nikt Ci nie napisze przyjemnego komentarza tylko hejt, co zrobisz nic nie zrobisz :P 

I za 3..2...1.. hejt na mnie ;) 

Pozdrawiam i powodzenia. A i zależy na jaki team trafisz, raz masz afk'ów a raz zajebisty team. 

Opublikowano

Gratuluję rozwoju umysłu ,że osiągnąłeś tak wszechstronną wiedzę ,że można wyjść w grze League of Legends z danej ligi i z dywizji ,wystarczy chcieć i grać.

----------------

W Silverze/Brązie to ty sobie możesz ten temat w d*** wsadzić spróbuj z platyny IV do D5.

Poza tym zagrałeś tylko cztery gry.

Wbijesz tego golda być może, wbijesz to i tak będą Cię hejtować za farme , jakie gnwo z cb itd.. 

To mpcforum ,tutaj nikt Ci nie napisze przyjemnego komentarza tylko hejt, co zrobisz nic nie zrobisz  :P

I za 3..2...1.. hejt na mnie  ;)

Pozdrawiam i powodzenia. A i zależy na jaki team trafisz, raz masz afk'ów a raz zajebisty team. 

9616314046735081154198.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Gratuluję rozwoju umysłu ,że osiągnąłeś tak wszechstronną wiedzę ,że można wyjść w grze League of Legends z danej ligi i z dywizji ,wystarczy chcieć i grać.

----------------

W Silverze/Brązie to ty sobie możesz ten temat w d*** wsadzić spróbuj z platyny IV do D5.

Poza tym zagrałeś tylko cztery gry.

9616314046735081154198.jpg

Wbije i spróbuje :D.

Sam nie czytasz niczego do końca (napisałem, że sprzedałem konto za grube dolary).

Co za hejty. Jest to brak czytania ze zrozumieniem, co jest powszechne, można to zauważyć z ostatnimi tematami i postami o skórce do Anivii.

Wiesz, nie którzy nie wierzą że da się z silvera wyjść.

Ludzie, wszystkiego musicie się czepiać. Wiesz dobrze o co chodzi.

Jak ja nie lubię jak ktoś tak perfidnie chce kogoś zdenerwować lub się wywyższyć.

No na tym forum jest xxx użytkowników, którzy przegrywają gry przez noob teamy etc.

W sumie na tym kończę dyskusje, widząc takie komentarze wiem, że jesteś toksyczny.

Aha, czyli mam od razu 20 zagrać i dopiero wstawić ss'sy? W sumie dzięki za pomysł.

To mpcforum ,tutaj nikt Ci nie napisze przyjemnego komentarza tylko hejt, co zrobisz nic nie zrobisz :P

Wiem, spokojnie przyzwyczaiłem się. Niestety to urok tego forum. Wszędzie prosy :D

Po prostu się ich ignoruje abo chociaż ich poinformuje.

To się nazywa potocznie cebulactwo czy ból dupy.

Po tym poście, kończę z tobą dyskusję, widać że jesteś toksyczny i brak wszelakiej kultury. Niestety, taka prawda, że to wychodzi z domu.

Jednak uświadomiłeś mi, że jest to zbyt toksyczne środowisko.

Nie warto tu robić czegoś z chęci.

Nie mogę wychodzić z domu, bo mam zerwane ścięgno i czas jaki tu ostatnio na tym forum spędziłem, był po prostu stracony. Chcę już wyjść z domu, bo wciągnąłem się trochę w tą społeczność.

Póki polityka forum, nie zacznie walczyć z tym powszechnym hejtem na każdego, za wszystko. Wiem, każdy ma swoje zdanie, ale jakieś zasady powinny obowiązywać. Niestety ten dział tętni właśnie idiotycznymi tematami i ciągłymi hejtamy. Z dobrego działu, stał się to najgorszy dział community, które jest prawie takie samo jak w lolu - tragiczne. W sumie się nie dziwie, lol to darmowa gra, jak na darmową gre przystało, pełno jest tu ludzi bez kultury, żeby nie używać stereotypu - polaki cebulaki.

Wróciłem do Lola na szczęście tylko na chwile. Stare dobre czasy ligi legend minęły. Szkoda tej atmosfery.

Opublikowano

Sorki double post. Jak macie trochę zrozumienia to nie dawajcie pkt. ostrzeżeń.

Pozdrawiam i proszę o zamknięcie tematu!

można na Polski ?

jak już tak mamy nawzajem dokuczać sobie, to piszę się "polski" a nie "Polski".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...