Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące bety

bassa1910

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego nie mogę napisać podania do bractwa??

możesz ale nie za każdym razem wchodzi musisz kombinować jak w okienku informacje o bractwie nic nie masz to musisz je zamknąć i włączyć od nowa jak podanie się nie wysłało musisz 2 raz niestety na becie jest sporo lagów i mało istotnych niedociągnięć a więc trzeba kombinować 

334qlo8.jpg
Opublikowano

na forum sobie zobacz kiedy ma wejść ta kolejna faza transmogryfikacji i będziesz mnie więcej wiedział 

334qlo8.jpg
Opublikowano

Wie ktoś kiedy znowu będzie uruchomiona beta?

Wtedy gdy będzie coś do testowania. Beta nie jest po to żeby sobie pograć.

Opublikowano

Wtedy gdy będzie coś do testowania. Beta nie jest po to żeby sobie pograć.

No co Ty ? Nie ma to jak pisać bezsensowne posty. Już ktoś wcześniej napisał to samo co Ty. Spójrz trochę wyżej i będziesz wiedział, że chodziło mi o konkretną datę a nie o to czy beta jest do grania czy nie.

Opublikowano

Dopisują jeszcze coś za wejście na mapę, czy nie?

Tak dopisują po raz 2x czyli już razem można było wpakować 8 mil pereł w pokład bo wszystko prócz slotów/pd/pe zostało.

Opublikowano

Siema  nie licytujcie na becie bo jak wygracie np krysztaly to je dostajecie ale bierze i też perły tak jakbyście je kupili

To już każdy wie. Beta jest pobugowana i nie lubię tam grać. O perłach nie słyszałem żadnego bugu, wiec nie wiem co Ci tam przeszkadza...

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...