Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłki szybkie ich oddawanie pomysly/sposoby

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam założyłem temat w celu dzielenia sie sposobami pomysłami na temat oddawania piłek, jak wiadomo na 1 postac 1 piłka.

lecz jesli ktos ma 4000piłek albo wiecej to juz robi sie problem.

Ja osobiscie robie 4 postacie i każda po kolei lece na speedhacku[m2bob] 500speed do m2,trade,piłka,trade, nowy char odpalam i tak w kółko, lecz jesli wiem że musze tak 400+razy zrobić to troche cieżko.

Jakie Wy macie sposoby? istnieje cos takiego/działa jak teleport? zamiast biegac sie teleportujemy na mapie?

dzielcie sie pomysłami sam potrzebuje jak i inni sądze:P moj sposob to normalny jak pewnie wiekszosc robi :P

pozdrawiam

Opublikowano

Lepiej zrób tak, Ustawiasz jedną postać na moście. Włączasz botka którym biegniesz do m2 ustawiasz na nim pickup wywalasz 10 piłek i on szybko biegnie, potem w m2 gdzieś na uboczu ustawiasz drugą postać z pickupem która będzie zbierała złote piłki i jest to sprawne bo szybciej ci to wyjdzie potem ja ustawisz paredziesiąt postaci w m2 to potem na koncie którym trzymasz piłki robisz postać i wrzucasz piłeczki do magazynu i nową postacią lecisz do m2 i znowu wyrzucasz piłeczki :) Polecam ten sposób trochę piłek juz się tak zrobiło.

Opublikowano

Ja wymieniam tak...

Postacie najpierw zaprowadziłem sobie do m2(na początku eventu)

W modzie kamera jak najedziesz myszką na mape i klikniesz lewy shift to teleportuje cie w dane miejsce - 2 kliki i mam tam postać.

A tera sobie loguje 4metki (1 do pilek 3 do oddawania)

i wyciepujesz na ziemie każdemu piłke wymieniasz i złotą też na ziemie i podnosisz sobie tym noobkiem.

Czemu nie przez handel? bo trzeba czekać 10sec po handlu aby zmienić postać.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...