Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bogowie za Free?

DrHouse1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż ciągle w rotacji są inni bogowie i dziś na weekend wszyscy są dostępni , zauważyłem pewną rzecz jeśli wbijemy 1master lvl tym w rotacji to oni zostają z nami bez potrzeby kupowania :)

Jutro jak się skończy to potwierdzę czy to prawda ale na 99% tak :)

Opublikowano

Po Pierwsze te Eventy to tylko i wyłacznie próba uratowania sie, przez fakt iż przez patche/ problemy serwerowe odeszlo multum ludzi co widac ze coraz czesciej nie szuka gry z powodu braku ludzi

po 2 Masterka nie odblokuje wam boga 

Po 3 panie DrHouse prosze czytac ze zrozumieniem kolejne medale po zakonczeniu meczu [ bo to pewnie z nich wyszla ta brednia ] tam pisze "ODBLOKOWAŁEŚ KOLEJNY MASTER LVL" a nie bohatera

po 4 nigdzie nie ma takiej informacji a ty to wyczytales podczas trwajacego eventa hmmm ciekawe i to bardzo.

76561198013232167.png

Opublikowano

Taki sposob nie dziala, mozesz wbic master np 1 lub 2, ale po tej rotacji bedziesz mial zablokowanego tego bohatera jak inni z rotacji a master lvl bedzie ciagle.

Opublikowano

Czyli rozumiem, że sposób nie działa. W sumie to i tak byłaby głupia sytuacja, biedni smajtowicze siedzieli by całymi dniami i wbijali masterk'i byleby odblokować sobie kilkanaście postaci. 

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Sposób działa ale tylko na anubisa:( kupiłem go raz na jeden mecz za 100golda z którego ktoś wyszedł potem miałem go dostępnego na kolejny mecz, wbiłem 1master lvl i teraz po evencie nadal go mam

Opublikowano

Sposób działa ale tylko na anubisa:( kupiłem go raz na jeden mecz za 100golda z którego ktoś wyszedł potem miałem go dostępnego na kolejny mecz, wbiłem 1master lvl i teraz po evencie nadal go mam

No wątpię, żeby na jedną postać działało, może Anubis jest aktualnie w rotacji, nie sprawdzałam. :P 

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...