Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM/SS] Galeria Map z Serwera Atreya.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam uzbroić się w lepsze źródła informacji, bo jak na razie to oczy szczypią od czytania tych farmazonów.

Przecież Ty k***a nie pracowałeś przy żadnym serwerze, nic nie wiesz, Twój pierwszy projekt a pierdolisz najwięcej i odpowiadasz na wszystko za Naida...

Szczerze dwie mi się podobają reszta wygląda..., ale własna praca to sie liczy.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież Ty k***a nie pracowałeś przy żadnym serwerze, nic nie wiesz, Twój pierwszy projekt a pierdolisz najwięcej i odpowiadasz na wszystko za Naida...

Szczerze dwie mi się podobają reszta wygląda..., ale własna praca to sie liczy.

Od kiedy trzeba mieć własny serwer, żeby wiedzieć coś na dany temat? :P

Mizune może za mnie odpowiadać bo mi się zwyczajnie nie chce wchodzić na to forum.

0LsM05U.png

Opublikowano

Wyczówam kolejny zajebisty serwer z prezki, który skończy jak nexanity czy też eternity. Znając was pewnie kolejny hard ale może czegoś się nauczyliście.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wyczówam kolejny zajebisty serwer z prezki, który skończy jak nexanity czy też eternity. Znając was pewnie kolejny hard ale może czegoś się nauczyliście.

To będzie easy/medium.

Prezentuje się świetnie, mam nadzieje że będzie bardzo dużo graczy i że serwer wystartuje już niedługo ;)

Opublikowano

Nie wiem co z Tobą, ale prawdopodobnie jesteś na tyle ułomny że po kilkunastu postach w których tłamsi się "To pierwszy serwer Mizune", piszesz "Znając Was".

Jak masz pisać w przyszłości równie idiotyczne wypociny to od razu wyjdź oknem i nie trzaskaj drzwiami, płakać za Tobą nie będziemy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Fajne,piękne i lagujące...

Ten serwer padnie jak Eternity (max 2 miechy).

Jednak powodzenia,bo do Naida nic nie mam.

Dziwne bo jakoś lagów nie mam, czyżby cud czy jednak bredzisz jak potłuczony?

Mógłbyś mi wyjaśnić(tylko sensownie!) po co porównujesz ten serwer do Eternity?

Twierdzisz, że do mnie nic nie masz a jednak widać, że masz.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czy prócz tych kilku map będą jakieś ciekawe misje systemy bronie i zbroje? 

PS: Co od map to są bardzo fajnie zrobione jedyne co bym chciał to zobaczyć je wypełnione w mobkach bo to też nadaje klimatu ;)

Opublikowano

Czy prócz tych kilku map będą jakieś ciekawe misje systemy bronie i zbroje?

PS: Co od map to są bardzo fajnie zrobione jedyne co bym chciał to zobaczyć je wypełnione w mobkach bo to też nadaje klimatu ;)

Wszystko zostanie zaprezentowane w swoim czasie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Żeby tylko nie skończył tak jak WebMetin.

Serwer sam z siebie super, ale populacja jak na taki serwer zerowa ;)

Opublikowano

Żeby tylko nie skończył tak jak WebMetin.

Serwer sam z siebie super, ale populacja jak na taki serwer zerowa ;)

Czemu przewidujesz że populacja będzie zerowa skoro serwer nie jest w pełni zaprezentowany i w ogóle nie wystartował prócz map mało o nim możemy się dowiedzieć na chwilę obecną a samo pisanie że graczy nie będzie raczej wzmacnia administracje bo widać że hejty mają w 4 literach 

PS: Co do map już pisałem są świetne ale w filmiku brakuje mi w nich mobów no i jak już wcześniej pisałem czekam na system ulepszeń broni i zbroi oraz zadam pytanie czy macie przewidywaną datę startu bo z tego co kiedyś wyczytałem miał być na początku wakacji.

@Edit

Aha xD 

Opublikowano

Czemu przewidujesz że populacja będzie zerowa skoro serwer nie jest w pełni zaprezentowany i w ogóle nie wystartował prócz map mało o nim możemy się dowiedzieć na chwilę obecną a samo pisanie że graczy nie będzie raczej wzmacnia administracje bo widać że hejty mają w 4 literach 

PS: Co do map już pisałem są świetne ale w filmiku brakuje mi w nich mobów no i jak już wcześniej pisałem czekam na system ulepszeń broni i zbroi oraz zadam pytanie czy macie przewidywaną datę startu bo z tego co kiedyś wyczytałem miał być na początku wakacji

Nikt z Nas nie udzielał oficjalnej informacji co do startu, jedynie o zamkniętej becie, którą cały czas prowadzimy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nikt z Nas nie udzielał oficjalnej informacji co do startu, jedynie o zamkniętej becie, którą cały czas prowadzimy.

Kiedy można się spodziewać jakiś nowych broni bądź systemów?

621031404210882313241.png

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać jakiś nowych broni bądź systemów?

Pierwszy set broni możliwe że wrzucę w nocy z dzisiaj na poniedziałek.

Systemy dopiero w zapowiedzi.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Hoolek się chwalił że Kainsu mu spakował clienta + fixy jakieś do binki dał. Nikt nie wie kto mówi prawdę. Mimo wszystko to nie na temat jest. Poczekam na waszego clienta i jak rozpakuje to podeśle wam ss-a na pw  : <

Ty przygłupem jednak jesteś... Klient spakowany jest moleboxem jak jeszcze tego nie wiesz... nikt go nie zabezpieczał... wsadzone jest w binke i tyle.. 

Kains opisał w czym mi pomógł więc nie będę się powtarzał.. 

Co do tematu to świetne mapy, masę pracy poświęciliście i powodzenia życzę. Jestem bardzo Ciekawy tych petów;) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Podoba mi się, świetne ujęcia, do tworzenia filmików idealnie! Ale nie martwicie się, że zbyt przesadzony wygląd może być małym utrudnieniem dla graczy z słabszym komputerem? Wiem, że MT2 nie ma jakiś dużych wymagań, ale często są problemy z widocznością niektórych obiektów przy procesorach AMD :/ Ale naprawdę, wielkie gratulacje! :)

Opublikowano

Podoba mi się, świetne ujęcia, do tworzenia filmików idealnie! Ale nie martwicie się, że zbyt przesadzony wygląd może być małym utrudnieniem dla graczy z słabszym komputerem? Wiem, że MT2 nie ma jakiś dużych wymagań, ale często są problemy z widocznością niektórych obiektów przy procesorach AMD :/ Ale naprawdę, wielkie gratulacje! :)

Gdy siedzę na serwerze MPCforum mam więcej fps niż na Diumarze czy Wetarze PL więc myślę, że będzie całkem spoko dla słabych komputerów.

O widoczność modeli czy inne rzeczy u nas nie trzeba się martwić bo nigdy nie mieliśmy z tym problemów.

0LsM05U.png

Opublikowano

Wrzuciłem to miasto pod PandoręMT2 bo to chyba jedyny priv gdzie ilość osób w mieście jest zbliżona do tej z PL'a i na słabym sprzęcie (laptop z zintegrowaną grafiką) nie miałem problemu z płynnością gry. Dużo osób też pytało czy ta trawka nie będzie lagować, zatem odpowiadam. U Nas na jeden "hektar" (kawałek mapy np. 00001, dla kumatych) przypada łącznie z drzewami około 20 spt, ostatnio wszedłem na serwer Mortyriusz gdzie na jeden "hektar" było miękko z 150 spt i graczy nie brakowało, także wnioskuję że jednak przy tych 20 nie powinno być cienia problemu :)

Oczywiście dziękujemy za dobre słowa.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...