Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tła ładowania gry od Mizune

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładne :] szukasz kogoś żebyś mógł mnie tak robić :D bo mi zbytnio nie wychodzą:]

Nie rozumiem ani trochę 2 części tego posta.

Przetłumacz to bo serio nie jestem w stanie odszyfrować co chciałeś przekazać.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie rozumiem ani trochę 2 części tego posta.

Przetłumacz to bo serio nie jestem w stanie odszyfrować co chciałeś przekazać.

Prawdopodobnie szuka kogoś, kto by nauczył go grafiki. Przynajmniej tak zrozumiałam, ale te zdanie również może mieć wiele znaczeń :P

Co do tła. Podoba mi się z wojowniczką. Z sura ta "kula" energii, czy jak ją tak nazwać taka zbyt "chaotyczna" się wydaje :) I Tak btw. Nie wiem czy skorzystasz z mojej rady, ale wypróbuj filtr stylizacja krawędzi zamiast topazu :) Sam obaczysz o co mi chodzi :) Podobny, delikatny efekt, jak przy topazie, jednak nie taki przesadzony.

Opublikowano

Prawdopodobnie szuka kogoś, kto by nauczył go grafiki. Przynajmniej tak zrozumiałam, ale te zdanie również może mieć wiele znaczeń :P

Co do tła. Podoba mi się z wojowniczką. Z sura ta "kula" energii, czy jak ją tak nazwać taka zbyt "chaotyczna" się wydaje :) I Tak btw. Nie wiem czy skorzystasz z mojej rady, ale wypróbuj filtr stylizacja krawędzi zamiast topazu :) Sam obaczysz o co mi chodzi :) Podobny, delikatny efekt, jak przy topazie, jednak nie taki przesadzony.

Miałem 73 pkt ostrzeżeń więc zrobiłem coś na szybko żeby wyjść ze strefy zagrożenia, bo jak zapewne dobrze wiesz znalezienie u mnie następnych 27 pkt na upartego to kwestia sekund xD

0VPaRnd.png

Opublikowano

Miałem 73 pkt ostrzeżeń więc zrobiłem coś na szybko żeby wyjść ze strefy zagrożenia, bo jak zapewne dobrze wiesz znalezienie u mnie następnych 27 pkt na upartego to kwestia sekund xD

Witaj w moim świecie ;-;

Tła ładne, podobają mi się nawet jeżeli są na szybko. Chociaż autorskie, a nie wklejony smok na środek ekranu ze słabym napisem serwera.

Robisz tła na "zamówienie"? Albo dasz PSD tego z dodanym logiem, bądź edycja tego "Screen loading" czy jakos tak?

Opublikowano

Witaj w moim świecie ;-;

Tła ładne, podobają mi się nawet jeżeli są na szybko. Chociaż autorskie, a nie wklejony smok na środek ekranu ze słabym napisem serwera.

Robisz tła na "zamówienie"? Albo dasz PSD tego z dodanym logiem, bądź edycja tego "Screen loading" czy jakos tak?

Nie robię, póki pracuje z Naid'em to pozostaje mu lojalny i nie robię dla innych :P

0VPaRnd.png

Specjalista
Opublikowano

Tła bardzo ładne,więcej takich prac.

Plus się należy.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

­To co Mizune wstawia, to wszystko mi się podoba. Tła ładne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...