Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda na nagrywanie

SoulThief

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączam się do pytania, chodzi mi o to, żeby np. mixy nagrywało na jakichś innych serwerach a nie na turniejowych, można tak automatycznie zrobić jak na turniejach, że automatycznie nagrywa?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Dołączam się do pytania, chodzi mi o to, żeby np. mixy nagrywało na jakichś innych serwerach a nie na turniejowych, można tak automatycznie zrobić jak na turniejach, że automatycznie nagrywa?

Mozesz demko nagrywac albo specjalnym programem.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jeżeli grasz turniej, to powtórki z bodajże 7 ostatnich meczy są do pobrania w menu w zakładce oglądaj, i tam "Twoje mecze" czy jakoś tak. Wtedy wystarczy pobrać takie demo turnieja, po czym Shift+F2 otwieramy takie okno w którym możemy przewijać to demko ;) A jeżeli chodzi Ci o mecze typu nwm społecznościówka, DM, wyścig zbrojen, to wystarczy że po dołączeniu do dogrywki otworzysz konsole i wpiszesz tam "record xxx" gdzie "xxx" to nazwa. Gdy chcemy zakończyć wpisujemy "stop" chyba ew "stop record" ale wydaje mi się, że ta pierwsza opcja jest właściwa. Gdy takie cuś już nagramy, otwieramy konsole gdy znajdujemy się w menu gry, i wpisujemy "playdemo xxx" gdzie "xxx" to standardowo nazwa naszego nagrania. Tam znowu Shift+F2 i mamy okienko do przewijania :)

Jeśli pomogłem to proszę o lajka :)

Pozdrawiam :D

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...