Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RidersKingz - Najlepsza gra przeglądarkowa(beta)

Plejstejszyn3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

756201404613362365264.jpg

Adres serwera:

http://riderskingz.tk

Prędkość:

x33

Parametry maszyny:

ram: 4gb,
intel core 2 duo 3,33GHz
łącze 64mbit

Siema, chciałbym wam zaprezentować grę przeglądarkową osadzoną w średniowieczu.

Jest to prywatny serwer popularnej gry i jest cały czas rozwijany. Chętnych do gry zapraszam, serwer jest dostępny 24/7.

Świat 1 wystartował 02.07.2014r.

Życzymy miłej gry ekipa RidersKingz.

347vix2.jpg

Opublikowano

Nowa szata graficzna jest brzydka ;p polecalbym wrocic do starej.

Popieram, ten niebieski kolor nie pasuje.

Opublikowano

Nowa szata graficzna jest brzydka ;p polecalbym wrocic do starej.

Popieram, ten niebieski kolor nie pasuje.

Szata graficzna też ulegnie zmianie, jak narazie w wolnym czasie walczę ze skryptem.

Polecam także zerknąć na superlekką wersję mobilną naszej gierki. :)

http://riderskingz.tk/m

Pozdrawiam,

Stachu.

Opublikowano

Działa prawidłowo w 100% na Firefoxie, w przeciwieństwie do Chrome. Działa również na starych wersjach Opery, a o IE nie wspomnę.

Opublikowano

No to co to za serwer jeśli musisz pobierać przeglądarkę żeby na nim zagrać?  <_<  Mi na chrome także nie działa... 

Opublikowano

Bany za atakowanie kogoś z topki..., jakby tego było mało inni Ciebie atakować mogą (oczywiście top 5), bez żadnego wyjaśnienia mniej więcej dlaczego... żenada nie polecam serwera.

Prawdopodobnie jednemu z administratorów nie spodobało się to że go wyczyściłem i ban...

Opublikowano

Typowe dziecko , a nie administrator.

Jakbym podbił cały serwer w 2 tygodnie max. przy tej prędkości ciekawe co by zrobili.

Chociaż pewnie już w przed biegach jak bym się pojawił ban murowany :D

Pozdrawiam.. skoro taki ktoś prowadzi serwer to nie warto tracić czasu.

Opublikowano

Przepraszam, że długo nie odpowiadałem ale użytkownik gandeald złamał regulamin i zaatakował gracza mającego poniżej 3500pkt. Nie wiem jak ale baza danych jest uszkodzona prawdopodobnie poprzez włamanie, serwer nie działa i jak narazie działać nie będzie. Nie mam chyba nic więcej do dodania.

347vix2.jpg

Opublikowano

Włamanie? Nie ośmieszaj się , bo nikomu by się nawet nie chciało włamywać na coś takiego.. prędzej Ddos , ale tego też na bank nie było.

Po prostu robisz coś czego nie umiesz.

Złamał regulamin atakując gracza 3500 pkt , a sam pewnie miał nieco mniej lub tyle samo , więc na to wychodzi , że na twoim serwerze nie można podbijać graczy , bo polecą bany.. to jest gra dzieciaku wygrywa lepszy!

A nie ban , bo taki sobie regulamin ustalisz , żałosne.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Jakby tego było mało (przypomniało mi się) topka może atakować graczy poniżej 2k punktów także nie ośmieszaj się temat najlepiej do kosza serwer także.

Podbudowuj swoje ego gdzieś indziej...

Opublikowano

Regulaminu nie oszukasz, masz problem to nie graj i nie sraj. Temat można zamknąć, hosting wyłączony, nie będę maszyny trzymał dla ledwie 80 osób.

Opublikowano

Regulamin wymyślony po to żeby beztalencia (czyt.admini) mieli szanse się rozwinąć.. ktoś podskoczy ban, ktoś jest lepszy ban masz racje nie bierzcie się za nic więcej skoro nie potraficie przegrywać.

Opublikowano

Regulamin wymyślony po to żeby beztalencia (czyt.admini) mieli szanse się rozwinąć.. ktoś podskoczy ban, ktoś jest lepszy ban masz racje nie bierzcie się za nic więcej skoro nie potraficie przegrywać.

Dlatego ja na swoim serwerze nie gram.  :D (Żart.) Wolę go prowadzić niż grać żeby nie było nieporozumień że sobie coś dodaje czy coś.  :P

Opublikowano

Dlatego ja na swoim serwerze nie gram.  :D (Żart.) Wolę go prowadzić niż grać żeby nie było nieporozumień że sobie coś dodaje czy coś.  :P

A ja cię farmiłem na twoim serwie i bana nie dostałem :D ten serwer jak na nim grałem na początku już uznałem że to dno ale nie chciałem krytykować jako pierwszy a tu niespodzianka ban za wszystko . elegancko

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...