Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jagoda 8.8cm and Nick

Pr0st01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Mam dwa pytanie, jedno dotyczące JgTiger 8.8cm, a więc tak chciałbym go sobie kupić przez PSC, ale on kosztuje teraz na stronie chyba z 140 lub 150zł, ale jeżeli się nie mylę PSC jest 100zł potem 200 lub 300zł...wcześniej za 50zł itd..więc jak kupić tego 8.8cm, aby nie popełnić błędu, wyjaśnijcie mi to :).

Drugie pytanie, podajcie mi jakieś ciekawe nicki związne z "TD-kami", bo robie nowe konto i będę na nim grał tylko na razie 8.8cm do 1.000tyś Bitwy, potem zaczne Niemieckie TD-ki robić, jak uzbieram kasę itd :) (Nie wyrażacie swojej opini czy, to dobry pomysł czy głupi, robię swoję, po swojemu inne zdania mnie nie obchodzą) z Fartem ;)

Opublikowano

Hejka. Mam dwa pytanie, jedno dotyczące JgTiger 8.8cm, a więc tak chciałbym go sobie kupić przez PSC, ale on kosztuje teraz na stronie chyba z 140 lub 150zł, ale jeżeli się nie mylę PSC jest 100zł potem 200 lub 300zł...wcześniej za 50zł itd..więc jak kupić tego 8.8cm, aby nie popełnić błędu, wyjaśnijcie mi to :).

Drugie pytanie, podajcie mi jakieś ciekawe nicki związne z "TD-kami", bo robie nowe konto i będę na nim grał tylko na razie 8.8cm do 1.000tyś Bitwy, potem zaczne Niemieckie TD-ki robić, jak uzbieram kasę itd :) (Nie wyrażacie swojej opini czy, to dobry pomysł czy głupi, robię swoję, po swojemu inne zdania mnie nie obchodzą) z Fartem ;)

Wykorzystujesz kod powiedzmy o wartości 200 zł a reszta zostaje na tej karcie (czyli te 60zł) i możesz je normalnie wykorzystać, co do nicku nie podam bo nie mam pomysłu. 

Opublikowano

Jagoda kosztuje 150,63zł. Jak kupisz 100+50 to Ci braknie. Kup 100+30+30.

Niemieckich niszczycieli nie polecam. Jagoda E-100 to najgorszy TD tego tieru. Wolny, ogromny, działo bardzo często trafia za 0, tragiczna celność, dłuugo ładuje, tragiczne camo, łatwo przebić weakspoty. Zalety ma 2: górny pancerz i DPS.

Jeśli chodzi o WTF E-100, to nie należy bardzo do najlepszych. Zazwyczaj eliminuje się go jako 1, ponieważ jest najgroźniejszy.

Duży, brak pancerza, brak camo, działo pada po 5 razy na bitwę, arta go kocha, ładuje 60 ekund. Z zalet to celność, magazynek i (?)dps. Jedyną zaletą tego czołgu jest działo, a jak złapie się go na ładowaniu magazynka, to można go spokojnie wykończyć. Jest tylko dobry w 1vs1. Wyjadą takie 2x Xt, zniszczy 1, a 2 go wykończy.

Odpuść niemców, bo te czołgi nie należą do najlepszych.

Co do nicku, to nie radzę robić nawiązującego do gry. Lepiej zrób 1, taki, który będziesz używać w każdej grze. Ja od dawien dawna jestem Juri i tak się nazywam w każdej grze.

Opublikowano

Juri, bot ty to podróbka wota jesteś.

Co do E-100 to wcale takie złe nie jest ;)

Nie E-100, tylko Jagdpanzer E-100. Grałeś nim przynajmniej? Choćby na teście? Ten czołg jest tragiczny. Nie ma sensu robić tej linii, ruskie/angielskie bardziej się przydadzą. 

Opublikowano

ummm.... kup 10000 golda i w grze dopiero kup jadzie.

Nick: Prost0vnik

Racja, tak jest taniej. Wtedy wystarczy kupił PSC o wartości 100 i 50zł. Tylko pamiętaj, że musisz mieć miejsce w garażu.

Opublikowano

Jagoda E-100 to najgorszy TD tego tieru. Wolny, ogromny, działo bardzo często trafia za 0, tragiczna celność, dłuugo ładuje, tragiczne camo, łatwo przebić weakspoty

działo pada po 5 razy na bitwę,

Nie powiedziałbym, że łatwo go przebić w WeakSpoty. Jak ktoś ogarnia ten czołg to potrafi dużo, ale mimo wszystko jest nie warty farmienia.

Co do WT'ka działo nie pada 5 razy na bitwę, a raz na dwie, trzy bitwy...

Wszystko zależy od sklepu gdzie kupujesz. Bierzesz 100 zł + 50 zł i najmniejszą wartość doładowania w sklepie. Po prostu się pytasz jakie jest najmniejsze doładowanie i bierzesz je.

Opublikowano

Nie powiedziałbym, że łatwo go przebić w WeakSpoty. Jak ktoś ogarnia ten czołg to potrafi dużo, ale mimo wszystko jest nie warty farmienia.

Co do WT'ka działo nie pada 5 razy na bitwę, a raz na dwie, trzy bitwy...

Wszystko zależy od sklepu gdzie kupujesz. Bierzesz 100 zł + 50 zł i najmniejszą wartość doładowania w sklepie. Po prostu się pytasz jakie jest najmniejsze doładowanie i bierzesz je.

Najmniejsze zawsze jest 20zł. Co do WTF, to zależy, czy trafią w działo, czy nie.

Opublikowano

No dobra, ale Gold wybieram poprzez PSC na stronie głównej "Kup złoto" wybieram 10.000 tyś, potem "PSC" i mam kod na 100zł i 50zł jak to połączyć, bo można wtedy jeden kod wpisać..

post-1203868-0-39473200-1404644026_thumb.png

JAK, TO ZROBIĆ ABY NIE POPEŁNIĆ BŁĘDU, ZDAJĘ SIĘ NA WAS :)

Opublikowano

Wciśnij podaj dalsze kody pin i tam wpisz obydwa.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Kup 1x 100zł i 3x 20zł, jeżeli chcesz jak najmniej zostawić na karcie - 9,47 zł Ci zostanie . Możesz kupić 200zł i będziesz miał te prawie 50zł do wykorzystania w innej grze.

76561198018588473.png
Opublikowano

Kup 1x 100zł i 3x 20zł, jeżeli chcesz jak najmniej zostawić na karcie - 9,47 zł Ci zostanie . Możesz kupić 200zł i będziesz miał te prawie 50zł do wykorzystania w innej grze.

On już kupił... Do tego taniej jest kupić 10k golda, wtedy wystarczy 100+50 i tak też kupił.

Offtop: Jakby ktoś mógł, to mi brakuje 4zł do doładowania :<

Opublikowano

A jakie nicki proponujecie ? Tak czy siak Niemcy będe robił Leoparda itd, chodzi mi bardziej o nicki "Aniegielskie/Niemieckie" za każdy Like, ale porządny nick :)

Opublikowano

"Wymyślcie mi nick" to jedna z najgorszych rzeczy. Nie masz jakieś pseudonimu, ksywy? Jakoś nazwisko przekręcić żeby fajnie brzmiało? Rusz głową najlepiej ;)

Opublikowano

Załóż konto na PSC, a następnie doładuj je wartościami 100 i 50.

Co do samego niszczyciela, to go nie polecam.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Załóż konto na PSC, a następnie doładuj je wartościami 100 i 50.

Co do samego niszczyciela, to go nie polecam.

Najlepszy czołg do zarobku w grze i go nie polecasz? Niby dlaczego? Dobry pancerz, nie najgorsza mobilność, świetne działo...

Opublikowano

Nie E-100, tylko Jagdpanzer E-100. Grałeś nim przynajmniej? Choćby na teście? Ten czołg jest tragiczny. Nie ma sensu robić tej linii, ruskie/angielskie bardziej się przydadzą. 

Napisałem w skrócie ;p

A powiem  ci że grałem, grałem i to nie raz i fajnie mi się grało ;p

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

No właśnie jaki polecacie Premium do zarobków ? :), co sądzicie o 8.8cm ? :)

Nick..chodzi mi o "Angielski/Niemiecki" nie ksywa itd...tematyka "Tank Destroyer aby była" :)

Opublikowano

No właśnie jaki polecacie Premium do zarobków ? :), co sądzicie o 8.8cm ? :)

Nick..chodzi mi o "Angielski/Niemiecki" nie ksywa itd...tematyka "Tank Destroyer aby była" :)

Przecież już Ci opisaliśmy co sądzimy o Jadzi 8.8 - podsumowując warto kupić, świetna zarabiaczka.

Ewentualnie IS-6, ale jak Ci 175 penetracji nie starcza to nawet nie pakuj pieniędzy.

Opublikowano

Niemieckich niszczycieli nie polecam. Jagoda E-100 to najgorszy TD tego tieru. Wolny, ogromny, działo bardzo często trafia za 0, tragiczna celność, dłuugo ładuje, tragiczne camo, łatwo przebić weakspoty. Zalety ma 2: górny pancerz i DPS.

Jeśli chodzi o WTF E-100, to nie należy bardzo do najlepszych. Zazwyczaj eliminuje się go jako 1, ponieważ jest najgroźniejszy.

Duży, brak pancerza, brak camo, działo pada po 5 razy na bitwę, arta go kocha, ładuje 60 ekund. Z zalet to celność, magazynek i (?)dps. Jedyną zaletą tego czołgu jest działo, a jak złapie się go na ładowaniu magazynka, to można go spokojnie wykończyć. Jest tylko dobry w 1vs1. Wyjadą takie 2x Xt, zniszczy 1, a 2 go wykończy.

Odpuść niemców, bo te czołgi nie należą do najlepszych.

Co do nicku, to nie radzę robić nawiązującego do gry. Lepiej zrób 1, taki, który będziesz używać w każdej grze. Ja od dawien dawna jestem Juri i tak się nazywam w każdej grze.

Bo trzeba potrafić grać jgpeze100, grałeś nim wgl ?

Tragiczna celność ? 0.35 ... 

Łatwo przebić ws ? Dolna płyta i dzbanek jedyne ws.

WTF E100 nie należy do najlepszych ? xDD

Juri idź spać już lepiej.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Rozumiem, że up@ Skończyliście ?

Top@ A nicki jakieś za każdy Like, ale mówię nawiązujące do "Niemców" i musi być po "Angielsku lub Niemiecku", bo konto będzie takie jak napisałem w top :)

A jeżeli chodzi o Jagodę, to kupiona :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...