Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup podwajacza

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dzisiaj dostanę paysafecard za 50zł i chciałbym wrócić do gry i teraz rodzi się pytanie.

Jak bym kupił podwajacz na konto stara FE bez mechanizmu peta na boxy to czy zrobiłbym w te 2 miesiące jakieś lepsze konto? Latając tak po 5-6h dziennie. Profilu na PP też nie mam.

Czy full havok (brakuje 8) dalbym radę zrobić?

Proszę o pomoc to bardzo dla mnie ważne!!

Opublikowano

Jak dla mnie to bez problemu zrobił byś jakieś dobre konto.Jaesli masz starą FE to radził bym ci uzbierać uridium na 24 PP tak żebyś miał tzw.grube lasery,wyjdzie ci na to jakieś 2655 cdd czyli 788.000 uri (bez żadnych zniżek).Potem Warto zainwestować w ulepszanie dronów.koszt ulepszenia 1 drona to jakies 1000.000uri ,czyli na full dronow potrzebujesz jakies 1.000.000 uri(licząc z apisem i zeusem)jest też okazja raz na miesiącze ulepszasz 25% taniej,tylko wydasz około 750.000uri. Jak dla mnie to nie opłaca się inweswować w havoki,potem lepiej ulepszac osłony bądź zdobywac lf-4,i je ulepszać(a czy zbierasz full havokow w tym czasie to nie jest powiedziane,niektórzy zrobili 10 zet i masą 8 havokow a znam takich którzy zrobili 30 zet a mają tylko 5-6 havokow) .Jesli chcesz wydać jeszcze troche kasy nie tylko na podwajacz to kup sobie rabat,kórty daje zniżke 25% na wszystkie żeczy za uridium za 45 zł na 2 miesiace.Do tego Raz na jakiś czas jest oferta na premium za 7 zł smsem masz 1 miesiąc premium,to jest bardzo przydatne kiedy masz peta na 8 lvl i kupiony mechanizm kamikadze.A co da zbierania skrzynek to jesli kupisz podwajasz to na mapach bitewnych bedziesz miał CONAJMNIEJ 5000 uri na godzine 5000x5=25.000 uri,25.000x60=1.500.000 uri,a maximum 3.500.000 uri+dodatkowe energi za ktore zlozysz wrota.Sory że tak chaotyczie to napisałem ale ma nadzieje ze pomogłem.Jak coś tu masz wszystkie potrzebne linki:http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=945090 , http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=941107.

Opublikowano

Kup miesiąc najlepszej subskrypcji za 63,99 i bedziesz miał 3 w 1 (premka, podwajacz i 25% zniżki na miesiąc)

Tyle nie mam, mam w planach kupić narazie za 50psc podwajacz na 2 miesiące i premke (mam zniżkę premka na miesiąc 3zł) a po podwajaczu kupić rabat i wydać urke jak najlepiej. Chce mieć tylko pewność że dam radę zrobić full havok/20lf4

Opublikowano

Tyle nie mam, mam w planach kupić narazie za 50psc podwajacz na 2 miesiące i premke (mam zniżkę premka na miesiąc 3zł) a po podwajaczu kupić rabat i wydać urke jak najlepiej. Chce mieć tylko pewność że dam radę zrobić full havok/20lf4

Powinieneś dać radę.

Opublikowano

A radzisz najpierw lf4 robić czy havoki?

Ja robię full havo, a z kluczy z zetek na evencie na lf-4 zbieram skrzynki ;p 

Opublikowano

Ja robię full havo, a z kluczy z zetek na evencie na lf-4 zbieram skrzynki ;p 

Okej dzięki, a ile protokołów opłaca się kupić?

Opublikowano

Okej dzięki, a ile protokołów opłaca się kupić?

Niby im więcej tym lepiej, moim zdaniem 4 protokoły radarowe na 3 lvl'u starczą, ale mogę się mylić, każdy ma inny styl gry. 

Opublikowano

Niby im więcej tym lepiej, moim zdaniem 4 protokoły radarowe na 3 lvl'u starczą, ale mogę się mylić, każdy ma inny styl gry. 

Okej dziękuje wszystkim za wypowiedzi bardzo mi pomogliście :) Temat do zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...