Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurfowanie - kim dobić pozostałe 12.5 leveli ?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zrobilem se drugie konto na EUW, tak by mieć po koncie na EUNE & EUW, obecnie mam 18.5 level, ale nie mam czym grać, postaci mam 12, ale nie umiem nimi carrować, chce cos co robi miazge jak sie feednie, np Fiora na która mi sie zbierać nie chce ^.^ , obecnie mam 4.8k IP i myslalem nad Fizzem, co o tym myslicie?

Przy okazji bym sie poduczył nim grać . :D

Opublikowano

No nie smurf tak bardzo, a raczej drugie konto bo mam kolegów na NE i W.

Pytanie do BOL'owców, za bola i skrypty do Cassio sie placi? bo nad tym myslalem. xD

Opublikowano

No nie smurf tak bardzo, a raczej drugie konto bo mam kolegów na NE i W.

Pytanie do BOL'owców, za bola i skrypty do Cassio sie placi? bo nad tym myslalem. xD

2. Tak.

Do carrowania, hm. Kayle jest okay, większość gier nią robiłem. ;D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Trynda, Yi, Annie - super postacie do carrowania na low lvlach. Jak umiesz lepiej grać to na przykład Cho'Gath jest dobry, Nasus (na low lvlach łatwo bardzo się wystackować, dobry build i niszczysz) :).

Gold Member

nvm

Opublikowano

BOL jest dla tych, którzy nie potrafią grać i się nigdy tak nie nauczysz niczego wycarrować na rankedach. Potem przyjdzie BAN na wszystkie konta i papa League of Legends. 

Co do tematu, to najlepiej carruje się ADC lub miderrami, jak Jinx, Vayne, Fizz, Akali, Kata. Coś w ten deseń. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...