Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL?:OOO

T4ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak , pisze w imieniu kolegi bo nie ma tutaj konta a prosil mnie abym wstawil jego rozmowe z pewnym "streamerem" gdy skonczyl gre riven , a zreszta co bede sie rozpisywac daje ss ;p . Pozdrawiam jpzxhk.png

Opublikowano

nick TWÓJ nie kolegi: Tonitruo

Skoro latasz na Beasty Rivence,to wypada się kolego drogi przyznać,a nie iść w zaparte że nie wiesz co to jest BoL, zwykły silver nie potrafiłby wyprowadzić tak szybkiego combo jak Ty,a przepraszam to bol :(
Stream jak najbardziej był,ponad 1k widzów, video zostało wycięte już z live i jutro z samego rana leci do supportu.
Na nastepny raz naucz się umiejętnie i nierozpoznowalnie używać skryptów,elo

Opublikowano

nick TWÓJ nie kolegi: Tonitruo

Skoro latasz na Beasty Rivence,to wypada się kolego drogi przyznać,a nie iść w zaparte że nie wiesz co to jest BoL, zwykły silver nie potrafiłby wyprowadzić tak szybkiego combo jak Ty,a przepraszam to bol :(

Stream jak najbardziej był,ponad 1k widzów, video zostało wycięte już z live i jutro z samego rana leci do supportu.

Na nastepny raz naucz się umiejętnie i nierozpoznowalnie używać skryptów,elo

NIe badz smieszny , prosze  pokaz mi ten link bo nie chce mi sie w takie bajki wierzyc ...

Opublikowano

Na ss'ie jest napisane "no nie moge musze wstawic to na mpc :D" ale typ nie ma tu konta i wstawia to jego kolega...

Ogolnie mam gdzies wasza spine, ale autor tematu do bystrzakow nie nalezy i nawet klamac nie potrafi ;D

#down

Sorry nie mam 12 lat zeby to kupic, jesli koles ma beke z rozmowy, niech se wrzuca to gdzie chce, jest jedno ale, jesli wymienia w czasie rozmowy mpcforum, to musi z niego korzystac, a skoro chce wrzucic ssa to tym bardziej posiada konto. Wiem ze w internetach modne jest zaslanianie sie kolegami gdy chodzi o krepujacy temat, ale szanujmy sie wzajemnie i nie probujmy robic z siebie idiotow.

Opublikowano

O widze cebulka w gacie już sra o perma :((

Tak mi przykro,elo ziomek dyskusja zakończona

Nie wiem o co Ci chodzi , ale robisz jakis placz choc nie chcesz pokazac dowodow  bo wierzyc mi sie nie chce ze moj znajomy uzywa tego jak to Ty nazwales " bola"

Na ss'ie jest napisane "no nie moge musze wstawic to na mpc :D" ale typ nie ma tu konta i wstawia to jego kolega...

Ogolnie mam gdziesz wasza spine, ale autor tematu do bystrzakow nie nalezy i nawet klamac nie potrafi ;D

Tak napisal , ale nie ma konta ... Dlaczego tak napisal nie wiem , moze zrobil to specjalnie . Poprosil mnie abym to wstawil wiec wstawilem tak?

Opublikowano

To nie jest spina,po prostu tępie cebule nieumiejętnie używające bola trzeba banować,innej opcji nie ma

Jakiego znow bola? Czlowieku najpierw pokaz ten Twoj "dowod" , a potem zacznij jak to Ty mowisz "tepic cebulakow" bo nie rozumiem dlaczego  nie wstawisz tego Twojego filmika

A tak przy okazji mowisz o bolu , a pozwolilem sobie zajrzec w Twoje tematy no i wychodzi na to ze to Ty uzywasz bola , a nie moj znajomy ...

Opublikowano

Nie widze potrzeby upoludowania filmiku na forum,
Tak używam bola na smurf kontach do reffów bol=szybciej wygrana gra na boby=zaoszczędzenie czasu,możesz śmiało to podesłać do supportu =D

Opublikowano

Nie widze potrzeby upoludowania filmiku na forum,

Tak używam bola na smurf kontach do reffów bol=szybciej wygrana gra na boby=zaoszczędzenie czasu,możesz śmiało to podesłać do supportu =D

A wiec nie rob tego na forum tylko podeslij mi na forum , skoro twierdzisz ze masz dowody 

Opublikowano

Matko,cebula over 999999999

Zrozum człowieku że nie widzę potrzeby pokazywania Tobie/innym użytkownikom forum, filmiku z Tobą na bolu w roli głównej,sam powienieś znać swoją ostatnią grę,i Tym bardziej nie wypieraj się że jesteś 'znajomym' owego bolowca,bo to Ty nim jesteś,nie potrafisz kłamać,gubisz się w zezniach,pragniesz dowodu (oznaka strachu) a co najważniejsze,nie potrafisz umiejętnie używać bola!

Żegnam,życzę miłej nocy

Opublikowano

@AdixxDD najpierw podeślij nam tutaj film, wtedy pogadamy o wielki streamerze :). Bo z tego co widzę to Ty jesteś płaczkiem, a nie ta osoba.

Btw. co do topicu - jeżeli ktoś potrafi grać Riven to gra nią dobrze a nie jak bob, przegrywający gry ;)

#edit

AdixxDD, dnia 06 Lip 2014 - 00:53, napisał:
,pragniesz dowodu(oznaka strachu)

god pls, jeżeli ktoś chce dowody to znaczy że się boi? Boże ile Ty masz lat. ?

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Matko,cebula over 999999999

Zrozum człowieku że nie widzę potrzeby pokazywania Tobie/innym użytkownikom forum, filmiku z Tobą na bolu w roli głównej,sam powienieś znać swoją ostatnią grę,i Tym bardziej nie wypieraj się że jesteś 'znajomym' owego bolowca,bo to Ty nim jesteś,nie potrafisz kłamać,gubisz się w zezniach,pragniesz dowodu (oznaka strachu) a co najważniejsze,nie potrafisz umiejętnie używać bola!

Żegnam,życzę miłej nocy

Jak cebulak to ty się zachowujesz. Za nikim z was nie jestem ,ale jestem ciekawy dlaczego nie chcesz podesłać filmiku jak i linku do twojego streama z 1k widzów.

1

2

3

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? Że ziomek mówi na tego ziomka co napisał topic, że gra niby na BoLu. A sam napierdala na nim. No nieźle. Wpędzić się w kozi róg. 

AdixxDD, dnia 24 Cze 2014 - 21:27, napisał:
Witam,

Istnieje skrypt na perfect grab Blitza lub perfect stun Morgany + auto shield (ten z bola jak dla mnie jest bardzo przeciętny)?
Grałem ostatnio na bliza na 99% na bolu,robił perfekt graby,stojąc minimalnie między minionami potrafił idealnie trafić grabem..

+
Używam Syndry od Hondy,która funkcja jest odpowiedzialnia za samodzielnie castowanie ulta w przeciwnika? Skrypt oblicza czasami źle killable przeciwnika,i po prostu nie używa samodzielnie ulti podczas full combo.

Które funkcje warto zaznaczyć/odznaczyć dla uzyskania jak najlepszej wydajności skryptu?

Z góry dziękuje za pomoc,
Pozdrawiam

Jego temat. Podziękujemy temu Panu na dziś.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Jak narazie to Adi z siebie zrobił idiote

PS.
Pokaż wszystkim swoim widzom na streamie swoje tematy na MPC

1

2

3

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? Że ziomek mówi na tego ziomka co napisał topic, że gra niby na BoLu. A sam napierdala na nim. No nieźle. Wpędzić się w kozi róg. 

AdixxDD, dnia 24 Cze 2014 - 21:27, napisał:
Witam,

Istnieje skrypt na perfect grab Blitza lub perfect stun Morgany + auto shield (ten z bola jak dla mnie jest bardzo przeciętny)?
Grałem ostatnio na bliza na 99% na bolu,robił perfekt graby,stojąc minimalnie między minionami potrafił idealnie trafić grabem..

+
Używam Syndry od Hondy,która funkcja jest odpowiedzialnia za samodzielnie castowanie ulta w przeciwnika? Skrypt oblicza czasami źle killable przeciwnika,i po prostu nie używa samodzielnie ulti podczas full combo.

Które funkcje warto zaznaczyć/odznaczyć dla uzyskania jak najlepszej wydajności skryptu?

Z góry dziękuje za pomoc,
Pozdrawiam

Jego temat. Podziękujemy temu Panu na dziś.

Hoho, no i jesteś w dupce - Adi, dziękujemy.

Opublikowano

I to tyle , a zrobil wielkie halo tylko przez to ze przegrał gierke? Smutne to , a co do dowodu , chce go zobaczyc poniewaz nie wierze w takie bajki tak? Podobno moj znajomy zrobil 3x Q w 0,1 sekundy? Chcialbym to zobaczyc 

Opublikowano

Jeśli Tonitruo używa BOL'a to musi być naprawde słaby :D tak wygląda jego riven : 4 winy 16 lose >_<
w końcu te forum to masa bolowców więc jeśli jeden wyzywa drugiego to gratz :D

Sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...