Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Budu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Właśnie osiągnąłem archerem maksymalny poziom w grze i zastanawiam się co dalej?

I tu pojawia się kilka pytań:

Jakie robić misie dzienne?

Jak efektywnie farmić golda? (Jednyą metoda jaką znam jest farmienie masterwork alkahestów)

Jak ubrać postać(PvE)?

Z góry dziękuję za podpowiedzi i porady :)

P.S. Gre znam bardzo słabo dlatego prosiłbym o nieużywanie skrótów nazw instancji itp.

(Gram na serverze KILIAN)

Opublikowano

mam do CB pytanie, doradzisz mi jakąś postać ?? oprócz helerów i tanków , lubię z miecza jak i z magii 

Jak lubicz miecze i walke w zwarciu to poleciłbym Ci Warriora.

Ma on przyjemny dmg i multum uników.

Co do magii to Sorcer, dużo obszarówek, wysoki dmg i bardzo mobilna postać również łatwa do ogarnięcia.

Opublikowano

Witam. 

Właśnie osiągnąłem archerem maksymalny poziom w grze i zastanawiam się co dalej?

I tu pojawia się kilka pytań:

Jakie robić misie dzienne?

Jak efektywnie farmić golda? (Jednyą metoda jaką znam jest farmienie masterwork alkahestów)

Jak ubrać postać(PvE)?

Z góry dziękuję za podpowiedzi i porady :)

P.S. Gre znam bardzo słabo dlatego prosiłbym o nieużywanie skrótów nazw instancji itp.

(Gram na serverze KILIAN)

O ile będą to rób misje na CS. Klucz za 300G to dodatkowa rzecz do spieniężenia, która kosztuję cię 20-parę minut wysiłku. Załatw sobie jakąś aktywną gildię. W naszej było odliczanie i na start wszystkie grupy wciskały OK. W 1 sekundę znajdywało grę i rozpoczynała się gra. Potem wystarczy dać leadera gildijnemu taktykowi i jazda.

Polecam robić Wonderholme Normal Mode o ile masz wystarczający item level. Ja niedługo będę mógł robić Hard Mode, który jest od IL 167. Próbowałem z moim 164 i to była kompletna porażka.

Ubierz się w armor i broń strikeforce. Możesz ją wydropić w Wonderholme, kupić, lub wymienić za nagrody za bossa w Wonderholme lub za misje w Allamethi.

Gram koło 9 miechów i ani razu nie byłem na Nexusie. Nie wiem o której jest, gdzie do tego wejść, w każdym razie podobno wystarczy dostać się do grupy, a mystic załatwi sprawę. Są tam bodajże duże moby i straszne lagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...