Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runki na 20 ?

Raflicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 20 powinno się już kupować. Może inaczej... Od 20 powinno się kupować runki z tier 3. Ja dopiero na 30 zbudowałem runy na AD więc... Zależy od Ciebie. ;-)

Opublikowano

Po osiągnieciu 20 poziomu możesz natychmiast zdecydować się na zakup run. Ja polecam od razu się w nie zaopatrzyć, na początku one bardzo dużo dają.

Pamiętaj, aby kupować tylko tier3, które są dostępne od 20 lv.

Opublikowano

Moim zdaniem na 20lvl już powinno się zaczynać kupować runki, ale to zależy od osoby, która operuje kontem :D Ja osobiście na runy zbierałem na 30lvlu i było okay ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Oczywiście, że kupuj na 20. Sam zrobiłem sobie drugie konto dla zabawy, na razie mam 16lvl i 12k IP, które czeka by wydać na runy :)

Opublikowano

Ja zaczynałem dopiero na 25 lvl'u, ale od 20 poziomu najlepiej zacząć kupować, większe szanse na wygranie gier. Kupuj tylko Tier 3, potem zabieraj się za Quinty. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Runki > championy. Jeżeli zaczniesz od 20 poziomu to już na 30 powinnieneś mieć już skończone 2 podstawowe strony na runy. (Ap, Ad)

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...