Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story - Symulator ulepszen PO POLSKU

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ladnie, ja zaraz ustawie ilosc kamienie za tynke itp tylko 1 jak w itemshopie, mozna sobie sprawdzic czy to latwo wbic +28 czy nie. Nie zalezy to od osob ile wbija a od szczescia.

Normalnie, aby wbic +25 z 23 jest 3% bez niczego a wiec z potkami sami obliczcie ;)

Opublikowano

Zauwaz, ze na PL'u niema potek 300% ( kiedys byly kto ma ten bogaty ).

Narazie pracuje nad systemem do ulepszania, ze bedzie drugi plecak z itemami do wyboru ( zbroje, peleryny ). Niedlugo symulator wbijania bizu ;)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Panie zanpaltou 600 na łebka jakbym tyle tego miał to bym cały dzień przy kowalu siedział, a ceny tych szczęść nie byłyby w granicach 200-300g więc sry bardzo sam wydropiłem 12 sztuk tych szczęść przez cały event pozdro JohnY

Opublikowano

Dobra, ale jak tam będzie pisać Copyright 2014 Hersen to wtedy uwieżę.. dotychczas myślę że jest tylko link skopiowany i opisany przez ciebie ;),

PS. Jak jeszczę będą pozdrowienia dla mpcforum to wtedy na pewno jest twoje ;>

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo fajne xD

Wchodzi identycznie jak mi na pl'u ;p

Ehh.. Spamer ;(

Co do symulatora, właśnie pracuje już nad wersja v2 gdzie jest zaaktualizowany plecak oraz miejsce do kowala. Będzie można ulepszać itemek a zarazem wbijać gemy. Gdzieś w lutym wrzuce nowy link.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Testowałem ten symulator osobiście, więc warto jednak poczekać na v2 bo na prawdę zapowiada się ciekawie i imponująco jak na v1 ... Powodzenia życzę. Myślę że to v2 będzie lepsze niż na dzień dzisiejszy.

Opublikowano

Oby było bo zapowiada się ciekawie a bym już v2 potestował :D

Opublikowano

Oby było bo zapowiada się ciekawie a bym już v2 potestował :D

Niestety nie doczekamy się, bo autor ma perma. 

Aplikacja była fajna dla zabicia czasu :D

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Skoro autor ma bana na forum i to w dodatku na stałem to temat można zamknąć. A to było fajne na zabicie naszego sporego czasu. Szkoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...