Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUNE a EUW

gwolinski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytania dotyczace tych dwoch serwerow:

1. Na ktorym serwerze jest wiekszy poziom biorac pod uwage dywizje np. gold 1 i wyzej

2. EUW czy nadal sa tam takie lagi/dc jak jakis czas temu? Grajac w Polsce bd mial wyzszy ping czy taki sam jak na EUNE?

Jesli sobie przypomne wiecej pytan zrobie edit :v

Opublikowano

1. Być może znajdziesz więcej smurfów na tym poziomie, w wysokim diamencie 1 jest już "ponoć" wyższa gra (tzn. grają gwiazdy ligi legend i łatwo nie będzie ) a na EUNE grają zazwyczaj roccat/exmym i rekkles

2. Grałem kilka gierek wczoraj i przedwczoraj na EUW i żadnych spadków nie było, ping był zawsze stabilny jak na EUNE.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak dla mnie EUW, a EUNE to jedno i to samo. Oglądam streamerów z west'a i east'a i szczerze po 7 miesiącach obserwacji nie widzę żadnej różnicy.

Co do EUW jeśli chodzi o serwer. Jest trochę mniej stabilny od EUNE, ale dalej można przyjemnie pograć :)

Saitoshi_eune_412_2_logo.png

Opublikowano

Na EUW wyższy poziom zaczyna się dopiero w Platynie. Niżej różnicy nie czuć. I troche mniejszy fame, a lagów na EUW nie odczuwam.  ;)

Opublikowano

1. Być może znajdziesz więcej smurfów na tym poziomie, w wysokim diamencie 1 jest już "ponoć" wyższa gra (tzn. grają gwiazdy ligi legend i łatwo nie będzie ) a na EUNE grają zazwyczaj roccat/exmym i rekkles

2. Grałem kilka gierek wczoraj i przedwczoraj na EUW i żadnych spadków nie było, ping był zawsze stabilny jak na EUNE.

nigdy nie widzialem rekklesa na eune ani roccat, na streamach ich nie widac wiec to co powiedziales jest glupota

1. gold 1 to samo co eune, moze wiecej smurfow, tyle

2.ping ten sam co eune, ale euw lub sobie "padnąć" czasami, głownie w weekend

­

Opublikowano

Roznia w grze jest mala, nie dostrzegalna lecz ludzie sa inni. Jesli jest gracz ktory gra slabo lub ma ping i slabiej gra nie jest od razu wyzywany i nazywany polaczkiem jak na eune, zauwarzylem to tylko dlatego ze musialem sie przeniesc na euw z powodu pingu. Roznicy w pingu nie zauwazysz jak jestes w Polsce.

Opublikowano

Generalnie jeżeli nie chcesz oglądać flameu Polaków to polecam.~ Co do lagów jeszcze się nie spotkałem z jakimiś >.<

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...