Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opuszczenie gry przed rozpoczeciem - ban?

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pare minut temu gralem super genialna gre turniejowa. Jeszcze na rozgrzewce bylo nas 4+bot. Gralismy ta rozgrzewke i bylismy przekonani ze gra sie nie rozpocznie z powodu brakujacego jednego gracza. Rozgrzewka dobiega konca - gra sie rozpoczyna. Czat odrazu zaspamowany "WTF, HAHAHA, LOL, FK VALVE" etc. Czyli gralismy 4 random + bot vs 5 druzyna premade. Co oni z tym cs'em zrobili? Jeszcze pare tygodni temu taka sytuacja nie miala miejsca. Jak na rozgrzewce kogos brakowalo - gra sie nie rozpoczynala. Najlepsze jest to, ze brakujaca osoba NIE DOSTALA BANA (zaladowalem sie do gry najszybciej i nic takiego nie widzialem a patrzalem tabele bo zawsze ogladam profil steam przeciwnikow) jaki jest kur*a teraz sens tej gry? Akceptuje ktos mecz turniejowy i do niego nie dolacza i na dodatek nie dostaje bana? 

Nie wspomne, ze zaczynajac tt na mapie nuke w 4 osoby randomowe jest to prawie nie do ugrania jeszcze z tak dobrym enemy teamem...

Dziekuje, pozdrawiam

Opublikowano

Ja przez mój wooden pc nie zdazylem dolaczyc i dostalem bana na 30 min -.- a mecz sie kumplom nie rozpoczal wiec nie wiem co ty miales.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To widzisz... on na 100% nie dostal bana a jeszcze w dodatku rozpoczelo nam mecz... to jakies kpiny chyba sa...

Opublikowano

Może jakis jednorazowy błąd. Jak gracz od początku nie dołączy do gry, to wtedy gra po rozgrzewce jest przerywany (i gracz dostaje bana, sam tak miałem), natomiast jeśli dołączy na rozgrzewke i w trakcie rozgrzewki wyjdzie, to wtedy gra się normalnie zaczyna, a koleś tam po tych 6 minutach jak nie dołączy to dostaje bana.  Najbardziej wkurza jak koleś wejdzie, a potem wyjdzie i całą grę grasz z 1 botem, ale co zrobić :) 

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...