Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Projekt Serwer PVP - Co dodać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się zapytać co chcielibyście zobaczyć na dobrym serwerze PVP oprócz oczywiście mapki! :)

Aktualnie posiadam:

Informacje w GUI MENU (Screen: http://scr.hu/239a/0qq68)

Sklepik za kille (Screen: http://scr.hu/239a/d8yqq)

TOP 10 (Screen: http://scr.hu/239a/1gdqv)

LVLe na Chacie (Screen niebawem)

I teraz pytanie do CIebie.. Co byś chciał zobaczyć na dobrym serwerze PVP? Pisz swoje propozycje, jeżeli będzie ich sporo (min. 5) i będą dobre otrzymasz na start serwera VIPa! :)

Oczywiście Like za sensowną odpowiedź.

Pozdrawiam,

19Adam97

PS: Za posty typu "I tak serwer nie wypali" lub "padnie po miesiącu" zgłaszam :)

Opublikowano

serwer nie wypali lub padnie

- zart ;p

1. areny 1vs1, 2vs2

2. ukryte skrzynki ktore odnawiaja sie co jakis czas

3. pare aren, :)

4. arena MIX na ktorej beda wszystkie tryby(taki mix)

5. Ranking (jak klikniesz prawym na gracza wtswietli sie ile ma killi itd.

Opublikowano

Salę chwały na WWW. Coś jak w Metini2 Metin2, interaktywnie pokazujące się postacie (skiny) na podium.

Tryby, typu deathmatch. No i oczywiście - reklama. Jeśli będzie ~10 os na serwerze, to odechciewa się nawet przepisywać IP :?/ :/

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Różdnorodne areny potion, kox, FOSA, knock gaming... nazwy mieczy za zabojstwa xD enchanty mieczy za tez zabojstwa np. 5 zabojstw - miecz sharpness II albo jakies inne.

x

Opublikowano

serwer nie wypali lub padnie

- zart ;p

1. areny 1vs1, 2vs2

2. ukryte skrzynki ktore odnawiaja sie co jakis czas

3. pare aren, :)

4. arena MIX na ktorej beda wszystkie tryby(taki mix)

5. Ranking (jak klikniesz prawym na gracza wtswietli sie ile ma killi itd.

@MrNorbertPL24 - Dzięki za pomysły! 3 pomysł mogłeś sobie odpuścić, gdyż to naturalne xD. Mógłbyś opisać 4 pomysł? Co do reszty już są robione :)

Salę chwały na WWW. Coś jak w Metini2 Metin2, interaktywnie pokazujące się postacie (skiny) na podium.

Tryby, typu deathmatch. No i oczywiście - reklama. Jeśli będzie ~10 os na serwerze, to odechciewa się nawet przepisywać IP :?/ :/

@Swiezu - Dziękuje za pomysły! WWW będzie później, najpierw serwer - rzecz najważniejsza :). Reklama... Z tym może i będzie problem, ale będę reklamował dużo by ktoś grał :)

Różdnorodne areny potion, kox, FOSA, knock gaming... nazwy mieczy za zabojstwa xD enchanty mieczy za tez zabojstwa np. 5 zabojstw - miecz sharpness II albo jakies inne.

@poland190 - Dzięki za pomysły! Powiedz mi tylko o co chodzi z tym "nazwy mieczy za zabojstwa" bo nie rozumiem :P.

Edit:

Co sądzicie o takim głównym Menu?

444131404631571603470.jpg

1 - Teleportacja na spawn

2 - Teleportacja na Losowe Koordynaty WYBÓR ARENY

3 - Informacja ile zabiliśmy ogólnie osób

4 - Informacja którzy jesteśmy w TOP10

5 - Informacja ile mamy killi (waluta w Sklep Killera)

6 - Informacja ile mieliśmy zgonów

7 - Informacja o VIPie

8 - Regulamin :)

9 - Przejscie do sklepu killera

Coś dodać/usunąć? :)

Opublikowano

• HLTV na serwerze (Mogła by być kamera do nagrywania cheaterów..) - ewentualnie dużo administracji do ich łapania.

• Areny 1vs1 (Komenda np /1vs1 join ARENA).

W top 10(miecz) dodałbym faktycznie top 10 graczy i pod spodem miejsce na którym my się znajdujemy.

Areny standard, na koxy, na łuki, fosa(tu szczególnie dużo adminów).

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano
  • HLTV na serwerze (Mogła by być kamera do nagrywania cheaterów..) - ewentualnie dużo administracji do ich łapania.
  • Areny 1vs1 (Komenda np /1vs1 join ARENA).
  • W top 10(miecz) dodałbym faktycznie top 10 graczy i pod spodem miejsce na którym my się znajdujemy.
  • Areny standard, na koxy, na łuki, fosa(tu szczególnie dużo adminów).

@treetree - Dziękuje za pomysły! Na pewno z paru skorzystam :)

@topic

Dodałem pewien skrypt, dzięki któremu nie będziemy zaśmiecać sobie EQ - Otóż zaczynamy z leatherowymi armorami i jeżeli padniemy to tego po prostu nie będzie, znika. Jeżeli natomiast armor jest enchantowany lub lepszy armor będzie do zabrania :) KONIEC Z ZAŚMIECANIEM SOBIE EQ! :)

Dodatkowo... Sklep Killera będzie od teraz na itemach stałych (jedynie koxy, perły itd będą tymczasowymi). Co to oznacza? A oznacza to, że jeśli umrzemy to dostaniemy znowu ten sam item na start. Gracz, który umrze dostaje na start drewniany miecz i skórzany armor (od razu zakładany co respawn :) )

Opublikowano

Przy drugim screenie z sklepiku kilera widać nazwę serwera, co po wpisaniu w przeglądarkę pokazuje lvlup.pro!

Wracając do tematu...

• Statystyki online
  • 1.7+ (1.7 - 1.7.9, jest to możliwe)
  • Logowanie premium (autorskie, nie plugin z mpc ^^)
  • Areny 1vs1, 2vs2
  • Autorskie pluginy (nie skrypty!)
  • Autorskie mapy, czyli nie z neta
  • Tab pokazuje top 10 graczy, ilość graczy online oraz top gildie
  • Gildie PvP
  • Dużo administracji ogarniętej administracji

Nie wróże dobrze serwerowi z skryptami, ponieważ dużo takich było oraz wszystkie padły.

//Przy pluginach mogę ci pomóc, jeśli jest ci potrzebna.

jp8p35.jpg

Opublikowano

Przy drugim screenie z sklepiku kilera widać nazwę serwera, co po wpisaniu w przeglądarkę pokazuje lvlup.pro!

Wracając do tematu...

• Statystyki online
  • 1.7+ (1.7 - 1.7.9, jest to możliwe)
  • Logowanie premium (autorskie, nie plugin z mpc ^^)
  • Areny 1vs1, 2vs2
  • Autorskie pluginy (nie skrypty!)
  • Autorskie mapy, czyli nie z neta
  • Tab pokazuje top 10 graczy, ilość graczy online oraz top gildie
  • Gildie PvP
  • Dużo administracji ogarniętej administracji
Nie wróże dobrze serwerowi z skryptami, ponieważ dużo takich było oraz wszystkie padły.

//Przy pluginach mogę ci pomóc, jeśli jest ci potrzebna.

@SenzoPL - Niestety nie uczyłem się jeszcze javy więc na ten moment zostaje przy skryptach.. Parę pomysłów jest ok, ale szczerze mówiąc mi parę mi się nie podoba...

Logowanie - Po co premium? Authme zawsze dobre i najlepsze :)

1.7 - Zobaczę co da się zrobić, ale nie obiecuję.

TAB - Po co to? ;x Przecież 1 komenda i masz wszystko, a na TABie i tak będzie tylko lista graczy :)

Opublikowano
Nie wróże dobrze serwerowi z skryptami

Reszta wypowiedzi jest zbędna.

W skryptach jesteś ograniczony, oraz zapomnij, że zrobisz topkę na stronie w skrypcie.

Jeśli myślisz o przyszłości serwera, to daruj sobie skrypty. Oszczędzisz sobie pieniędzy, oraz wszystkim czasu.

Weź się za konfigurację pluginów (i umiejętnego szukania na dev.bukkit.org), lub/oraz pisanie własnych.

Btw. Kolega bardzo dobrze uwzględnił top 10 w TAB'ie. ;)

I nie jestem pewien, ale koledze chodziło zapewne o auto-logowanie premium

Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Reszta wypowiedzi jest zbędna.

W skryptach jesteś ograniczony, oraz zapomnij, że zrobisz topkę na stronie w skrypcie.

Jeśli myślisz o przyszłości serwera, to daruj sobie skrypty. Oszczędzisz sobie pieniędzy, oraz wszystkim czasu.

Weź się za konfigurację pluginów (i umiejętnego szukania na dev.bukkit.org), lub/oraz pisanie własnych.

Btw. Kolega bardzo dobrze uwzględnił top 10 w TAB'ie. ;)

I nie jestem pewien, ale koledze chodziło zapewne o auto-logowanie premium

Pozdrawiam

@Swiezu - Spoko. Ale ja tu szukam pomysłów, a nie opinie o serwerze ;)

Opublikowano

Mój autorski pomysł nigdy z takim nie spotkałem na serwerach pvp.

Ja to nazywam Assassin.

Potrzebne rzeczy:

- Plugin LongShot

- Mapa w stylu assasin 

Po co ten plugin?

Plugin pozwala teleportacje na balkony/domy 

Masz wędkę w ręce jak byś łowił rzucasz haczyk w stronę balkonu jeżeli haczyk spadł na ziemie (sandstone czy coś) łowisz i cię rzuca w stronę balkonu  :D.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

@19Adam97

Jesteś bardzo dobrym skrypterem więc odrazu mówię serwer będzie świetny! :)

Na serwer co bym dodał : 

- Arene Walki 5 vs 5 ( wchodziło by się do danego pokoju za pomocą komendy np /arena 5vs5 losowo by ci dobierało sojuszników do drużyny i by się walczyło coś jak red vs blue :) tylko 5 vs 5.

- Ogarniętą i miła administrację 

- Stronę serwera i teamspeak

- System sojuszy lub gildie

- Dobre Antycheaty 

- Klase do wybrania i masz ją przez całą grę 

Opublikowano

A wiec tak:

- Mozliwosc kupienia sobie dzialki (zeby chowac itemy)

- Ciekawe areny typu MA oraz cos w styly ze trzeba przeniesc flagi (tak jak na arenach w WoW'ie)

- Rangi za kille

- Cos w stylu takich napojow do picia (daja efekty)

- Jakies magiczne bloki ktore znajduja sie na mapie/mapach i z ktorych jest drop

- Aukcja

- Wlasny Resource-Pack (wiem ze sie troche robi ;--; )

- Cos takiego ze sa np dwie gildie - jedna dobra druga zla - za zabicie wlasnej gildi zabiera kase czy cos tam

- Bronie oraz zbroje dodajace rozne efekty

Mysle ze chodz troche pomoglem ;__;

Opublikowano

1.Skrypt : AntiRelog lub AntiRelogPlus

2.Skrypt na chodzenie po gąbkach i dostaje sie zarło

3. Dobre itemy na start typu : Diax prot 4 + Koxy i miecz 5,2

4. Ogarniętą administracje

5. Brak lagów

Opublikowano

Witam wszystkich.

Postanowiłem wtrącić kilka słówek do tematu :)

@19Adam97

"Robisz" serwer PvP, który nie wyróżnia się niczym spośród setek - niektóre z nich są nawet lepsze niż Twój pomysł.

Dodatkowo sam nie zrobileś rzeczy ukazanych na zrzutach ekranu, co widać ponieważ zamazałeś nazwę oraz nicki - a to robi się tylko, gdy chcemy coś ukryć. Jaki jest sens w ukrywaniu nazwy serwera skoro i tak serwer będzie udostępniony dla wszystkich?

Ten fakt dowodzi tylko tego, że albo chcesz nabić na forum posty albo chcesz się popisać (Nie wiem czym) - Aczkolwiek jeżeli się mylę to serdecznie przepraszam.

Serwerowi nie wróżę dobrze - A raczej projektowi - ponieważ robisz go na skryptach, a jak wiadomo będą lagi, zwieszki. Taki serwer będzie musiał mieć dużo pamięci oraz bardzo dobry procesor - Ze względu na skrypty i dużą ilość graczy (O ile tyle będzie).

Nie masz pomysłu, posiadasz tylko ogólny zarys, który i tak został wypełniony/dokończony przez użytkowników MPC. Nie jest to dobre, ponieważ założyciel/właściciel serwera powinien mieć cały pomysł, wszystko rozplanowane, a nie pytać innych jak powinien wyglądać serwer - Równie dobrze to oni mogliby robić taki serwer, bo mają idee...

Sam nie dodam nic do tematu, ponieważ skopiowałeś, cudzy interfejs i podajesz go za swój. Tak  samo postąpiłeś z chatem.

Już z tych dwóch powodów radziłbym zamknąć temat, no ale cóż, zapewne odpowiesz mi na ten post (O ile w ogóle to uczynisz) omijająco..

No.. Może coś napiszę, tak z główki, żeby spamu nie było :D

Wprowadzenie walk klanowych/drużynowych, które zostały utworzone przez graczy na czterech wydzielonych obszarach (Każdy mecz odbywałby się osobno). Każda plansza to inny bonus (Prędkość niewidzialność itp.).

PS: Jest was 10 w ekipe (Lub więcej), że od razu statystyki są aż dla tylu osób, hę?

PPS: Jeżeli SenzoPL polecił Ci się do pomocy z serwerem to znaczy, że uważa on pomysłza możliwy do realizacji - A on umie wszystko ze sobą zgrać, chociaż to tylko pluginy z bukkit.org.

PPPS: Chcesz pomocy z pluginami? Napisz, a być może Ci pomogę - przynajmniej zobaczymy, czy chcesz utworzyć serwer naprawdę.

Pozdrawiam

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Witam wszystkich.

Postanowiłem wtrącić kilka słówek do tematu :)

@19Adam97

"Robisz" serwer PvP, który nie wyróżnia się niczym spośród setek - niektóre z nich są nawet lepsze niż Twój pomysł.

Dodatkowo sam nie zrobileś rzeczy ukazanych na zrzutach ekranu, co widać ponieważ zamazałeś nazwę oraz nicki - a to robi się tylko, gdy chcemy coś ukryć. Jaki jest sens w ukrywaniu nazwy serwera skoro i tak serwer będzie udostępniony dla wszystkich?

Ten fakt dowodzi tylko tego, że albo chcesz nabić na forum posty albo chcesz się popisać (Nie wiem czym) - Aczkolwiek jeżeli się mylę to serdecznie przepraszam.

Serwerowi nie wróżę dobrze - A raczej projektowi - ponieważ robisz go na skryptach, a jak wiadomo będą lagi, zwieszki. Taki serwer będzie musiał mieć dużo pamięci oraz bardzo dobry procesor - Ze względu na skrypty i dużą ilość graczy (O ile tyle będzie).

Nie masz pomysłu, posiadasz tylko ogólny zarys, który i tak został wypełniony/dokończony przez użytkowników MPC. Nie jest to dobre, ponieważ założyciel/właściciel serwera powinien mieć cały pomysł, wszystko rozplanowane, a nie pytać innych jak powinien wyglądać serwer - Równie dobrze to oni mogliby robić taki serwer, bo mają idee...

Sam nie dodam nic do tematu, ponieważ skopiowałeś, cudzy interfejs i podajesz go za swój. Tak  samo postąpiłeś z chatem.

Już z tych dwóch powodów radziłbym zamknąć temat, no ale cóż, zapewne odpowiesz mi na ten post (O ile w ogóle to uczynisz) omijająco..

No.. Może coś napiszę, tak z główki, żeby spamu nie było :D

Wprowadzenie walk klanowych/drużynowych, które zostały utworzone przez graczy na czterech wydzielonych obszarach (Każdy mecz odbywałby się osobno). Każda plansza to inny bonus (Prędkość niewidzialność itp.).

PS: Jest was 10 w ekipe (Lub więcej), że od razu statystyki są aż dla tylu osób, hę?

PPS: Jeżeli SenzoPL polecił Ci się do pomocy z serwerem to znaczy, że uważa on pomysłza możliwy do realizacji - A on umie wszystko ze sobą zgrać, chociaż to tylko pluginy z bukkit.org.

PPPS: Chcesz pomocy z pluginami? Napisz, a być może Ci pomogę - przynajmniej zobaczymy, czy chcesz utworzyć serwer naprawdę.

Pozdrawiam

S0L1D3R

Wkurwiają mnie wypowiedzi typu: serwer na skriptach, więc będą lagi. Gówno wiesz, w dupie byłeś, więc takie jedno kur*a zasadnicze pytanie. Na ch*j sie wypowiadasz?

@Topic:

- Arena 1vs1

- Ukryte skrzynie na mapie

- Ładny chat, żeby nie był oczojebny.

Myślę, że to na tyle. ;p

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Cześć ponownie.

@Temat

Moja jedna i jedyna rada w tym poście: Zamknijcie temat, ponieważ autor stracił zainteresowanie CAŁKOWICIE.

@Autor

Tworzyć tematy i porzucać je bez żadnego słowa usprawiedliwienia.

Wstyd.

@1361622928-U485574.png_xer0s

Jesteś kolejnym "fanem" pluginu Skript, rozumiem to, ale nie rozumiem tego że obrażasz innych w tak wulgarny sposób.

Nie napisałem o Tobie żadnych aluzji, a ty obrażasz mnie. Napisałem do autora tematu, nie do Ciebie, więc po co się spinasz?

Też byłem w fazie "Skryptomanii" i z tego wyrosłem - Tobie też radzę.

Ponadto zdziwiłbyś się jakbyś poznał moją wiedzę, która zapewne przewyższa Twoją, aż dwukrotnie.

Wypowiadam się z dwóch powodów w takich tematach:

- Zniechęcam tych którzy ewidentnie nie poradzą sobie z utworzeniem takiego serwera.

- Potwierdzam powszechną opinie o skryptach, aby pokazać autorowi tematu, że dokonał złego wyboru.

PS: Chcesz mi udowodnić działanie skryptów? Wykonaj prosty test, a mianowicie za pomocą skryptu zresp 500 potworków, następnie 500 potworków za pomocą innego pluginu. Na koniec podaj wynik przeprowadzonego eksperymentu.

Pozdrawiam i jestem zbulwersowany

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Cześć ponownie.

@Temat

Moja jedna i jedyna rada w tym poście: Zamknijcie temat, ponieważ autor stracił zainteresowanie CAŁKOWICIE.

@Autor

Tworzyć tematy i porzucać je bez żadnego słowa usprawiedliwienia.

Wstyd.

Jesteś kolejnym "fanem" pluginu Skript, rozumiem to, ale nie rozumiem tego że obrażasz innych w tak wulgarny sposób.

Nie napisałem o Tobie żadnych aluzji, a ty obrażasz mnie. Napisałem do autora tematu, nie do Ciebie, więc po co się spinasz?

Też byłem w fazie "Skryptomanii" i z tego wyrosłem - Tobie też radzę.

Ponadto zdziwiłbyś się jakbyś poznał moją wiedzę, która zapewne przewyższa Twoją, aż dwukrotnie.

Wypowiadam się z dwóch powodów w takich tematach:

- Zniechęcam tych którzy ewidentnie nie poradzą sobie z utworzeniem takiego serwera.

- Potwierdzam powszechną opinie o skryptach, aby pokazać autorowi tematu, że dokonał złego wyboru.

PS: Chcesz mi udowodnić działanie skryptów? Wykonaj prosty test, a mianowicie za pomocą skryptu zresp 500 potworków, następnie 500 potworków za pomocą innego pluginu. Na koniec podaj wynik przeprowadzonego eksperymentu.

Pozdrawiam i jestem zbulwersowany

S0L1D3R

Powiedz mi kur*a myślący człowieku, skąd Ty wiesz że będą lagi, skoro serwer nie został otworzony? ;o

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

Opublikowano

Cześć!

Sądząc po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że ledwo jesteś miesiąc na MPCforum i połowa Twoich postów została "nabita" nikomu nie pomagając.... (Parasolek też o tym mówi..)

Wiem, że będą lagi, ponieważ autor umie pisać tylko skrypty, a więc pewnie cały serwer będzie oskryptowany, co na 100% zapewni mu lagi - chyba, że zakupi lepszą maszyne.

Nie błyszczysz inteligencją, więc proszę Cie nie wypowiadaj się, bo poddajesz moją cierpliwość próbie "wielki skrypterze".

Pozdrawiam

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Cześć!

Sądząc po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że ledwo jesteś miesiąc na MPCforum i połowa Twoich postów została "nabita" nikomu nie pomagając.... (Parasolek też o tym mówi..)

Wiem, że będą lagi, ponieważ autor umie pisać tylko skrypty, a więc pewnie cały serwer będzie oskryptowany, co na 100% zapewni mu lagi - chyba, że zakupi lepszą maszyne.

Nie błyszczysz inteligencją, więc proszę Cie nie wypowiadaj się, bo poddajesz moją cierpliwość próbie "wielki skrypterze".

Pozdrawiam

S0L1D3R

Witaj, a skąd wiesz ze będą same skrypty?

Haha, ja p******e.. Ale pierdolisz... Lagi, to chyba masz w głowie. Trzeba by było przyjebać Ci po głowie, to może te Twoje lagi przestaną.

Grałem na serwerze, nazwy nie pamietam. Ale miał tyle skryptów, i nie było żadnych lagów.

Haha, znawca sie znalazł.

EJ MOŻE NIE TWÓRZ SERWERA BĘDĄ LAGI XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Areny knock(z lukiem punch2 inf1) lub arena kox/knock na ktorej sam musisz sb kupowac miecze z knockiem i wgl na poczatku tylko 5/2 a za 15 killi mozna kupic miecz 5/2 ale knock... Potki, tryby 1v1 2v2 l, duzo konkursow :) Zalozenie gildii i dodawanie graczy.. Kupno vipa nir za kase a np za 200 killi.. To ma razie tyle

Opublikowano

Cześć!

Pozdrawiam

S0L1D3R

Znalazł się k***a znawca, nie będę komentował, bo przecież jesteś "inteligentniejszy".

Opublikowano

@Creativex64

Witaj, a skąd wiesz ze będą same skrypty?

Haha, ja p******e.. Ale pierdolisz... Lagi, to chyba masz w głowie. Trzeba by było przyjebać Ci po głowie, to może te Twoje lagi przestaną.

Grałem na serwerze, nazwy nie pamietam. Ale miał tyle skryptów, i nie było żadnych lagów.

Haha, znawca sie znalazł.

EJ MOŻE NIE TWÓRZ SERWERA BĘDĄ LAGI XDDDDDDDDDDD

Nie pisałem, że autor zrobi serwer wyłącznie na skryptach - Pieniądze wydane w błoto.

Zazwyczaj nie piszę z idiotami, którzy ewidentnie są krzywdzeni w domu i chcą się wyżyć w internecie, gdzie nikt ich nawet nie zauważy.

Tym razem uczynię wyjątek.

Najpierw radzę przeczytanie mojego wcześniejszego postu jeszcze raz, później stuknięcie się w głowę.

Piszesz, że grałeś na serwerze, który miał "tyle skryptów", cieszę się, ale ile dokładnie miał?

A teraz stuknij się w głowę ostatni raz, za Twoją wulgarność i brak etykiety.

PS: Nie oceniaj innych na forum, gdy jesteś ledwo nowicjuszem, który zarejestrował się zaledwie wczoraj.

Bardzo dobrze, nie komentuj. Twoja wiedza jak na razie ogranicza się do pisania w języku angielskim i jak widzę tyle Ci wystarcza, aby oceniać co jest gorsze, a co nie.

Swoją inteligencje człowiek ukazuje podczas wymowy, prezentowania się i posiadanych umiejętności (Jakoś wcześniej musiał je zdobyć) jak dotąd nic nam nie pokazałeś (Już Twoja sygnatura coś mówi..)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś w końcu zamknie temat

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...