Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ba.

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie.

Mam lvl 20-30, expię m2 na polance z modem. Kilku ludzi obok mnie przebiegnie i to widzi, zaczyna się płacz "SSY POSZŁY, BAN AHAHA", tak szczerze mam to w dupie, ale tak expiąc mam jakieś szanse na bana? ;d 

graphic.png

Opublikowano

Zależy na jakim serwerze grasz. Jak na TBD to moje dropki - botki nigdy nie dostały, a z 5 osób pisało, że mają ss'y bądź filmiki :P Ale radze uważać.

Opublikowano

Zależy od tego co wykorzystywałeś; jak np. pelerynki to szanse są naprawdę duże.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Gram na TBD, używam pelerynek, prędkość atk.. Dobra, dzięki, będę bardziej uważał lepiej.

graphic.png

Opublikowano

Wystarczy zmniejszyć szyybkośc ataku albo nie używać pelerynek. I tak 90% osób nic nie zrobi z tym, że bocisz bo im sie po prostu nie chce z tym pieprzyć.

Opublikowano

Dokładnie, ze zgłaszaniem troszeczkę roboty jest i nie wszystkim się chce to robić.

Ale speed ataku zmniejsz, pelerynki w sumie możesz zostawić.

Sam miałem parę takich sytuacji i nie wysyłali zgłoszeń, lub po prostu Administracja nic z tym nie robiła.

@down

Ależ ja wiem ile jest "roboty" z banem, miałem do czynienia z Masterką na różnych serwerach c;.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dokładnie, ze zgłaszaniem troszeczkę roboty jest i nie wszystkim się chce to robić.

Ale speed ataku zmniejsz, pelerynki w sumie możesz zostawić.

Sam miałem parę takich sytuacji i nie wysyłali zgłoszeń, lub po prostu Administracja nic z tym nie robiła.

A jeszcze mniej roboty jest z banowaniem. Wypelnienie 2 pol, wybranie 1 opcji z 7 i na koniec kick w GM'toolu.

@topic

Bana wylapiesz tak szybko jak zgloszenie pojdzie, duzo osob tak pisze by cie wystraszyc ;) ja osobiscie jak gram na prywatnej postaci to banuje od razu.

518831445005751729602.png

Opublikowano

a ja lubie banowac typow z botem jak mi wbijają na spota niby maja to w dupie a jak dotad zawsze mam odpowiedz z supportu ze gracz dostal bana ;)

Opublikowano

Jeśli bymbył to ja, to pewnie bym Cię zgłosił, ale jak piszą wyżej za dużo roboty z tym jest i ludziom się nie chce.
Ja proponuje pobocić, oczywiście ale troszkę ostrożniej .

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

"Ostrożności nigdy dosyć" 

Szanse są duże na wyłapanie bana, ale zbyt wiele z tym roboty i radzę Ci nie zlewać takich delikwentów i nie cheatować na tzn. "Chama" :)

Opublikowano

Sam dostałem niedawno bana za używanie pelek i większy attack speed więc szanse są spore

Opublikowano

a ja lubie banowac typow z botem jak mi wbijają na spota niby maja to w dupie a jak dotad zawsze mam odpowiedz z supportu ze gracz dostal bana ;)

Zgłaszać.

Na ss nie zawsze wszystko widać, a chyba niewiele osób bawi się w nagrywanie filmików. Gorzej, jeśli akurat GM jest online. Grunt to nie przesadzać z szybkością ataku i pelerynkami. No i oczywiście być przy kompie, kiedy GM do Ciebie napisze. Teoretycznie z daleka widać bota, ale oni sobie raczej od tak nie mogą banować.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jak chcecie komuś zapewnić bana to nie bawcie się w nagrywanie filmików, bo nie ma to najmniejszego sensu, gdyż i tak stwierdzą że nie ma wystarczających dowodów etc.
Wchodzicie na IRC, główny kanał i piszecie : [Nick] używa bota na [Nazwa Serwera][Kanał][Nazwa mapy][Kordy], najskuteczniejsza metoda, kiedyś nawet był taki patent że jak IRC nie działało 4 dni z powodu konserwacji konkretniejszej to w tym czasie było więcej botów niż graczy.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...