Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie pobieram dotę nigdy w nią nie grałem i mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi czytałem że nie ma maks lvl ? to są tu jakieś rankedy czy coś ? o co chodzi w dropieniu jakichś itemów i jaką postać polecacie dla nooba

gQSkfLC.png

Opublikowano

Nie ma maks lvl. Są rankedy od danego levela. Itemy dropią losowo podczas rozgrywki. Polecam Juggernaut'a, jak dla mnie jedna z fajniejszych postaci na początek.

Opublikowano

Rankedy są od 13 poziomu profilu Dota. Im wyższy level tym lepsze itemy mogą dropnąć. Dla początkującego - Zeus, Lina, Ogre Magi, Wraith King, Riki.

Opublikowano

Graj na trybie limited heroes na początku.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jeżeli masz kupione Komependium International 2014 to użycie tych kryształków dodaje pkt doświadczenia komepndium, 100pkt to 1 poziom kompendium, co jakieś levele masz zmienione efekty, a co 10 poziomów dostajesz Immortal Treasure Box. Etykietka z nazwą zmienia nazwę przedmiotu, np. z Dragonclaw Hook na MLG420NoScope. Dłuto robi jedno miejsce na klejnot w danym przedmiocie zużywając jeden ładunek.

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanko czy jak użyję premii pkt bojowych ( 500 min ) którą dostałem z tego pudełka za wbicie 4 lvl to przez następny 500 min mam boosta czy przez następne 500 min gier ?

gQSkfLC.png

Opublikowano

Rankedy od 13 poziomu, kamery się nie da zablokować więc to nie to samo co w lolu, możesz dropić itemy, czym wyższy level tym lepsze itemy, etykieta z nazwą może zmienić nazwę przedmiotu, najlepiej ją sprzedać na rynku społeczności, dłuto rzemeślnika umożliwa wsadzenie runy do danego przedmiotu (Runa zabić np: która pokazuje ile zabiłeś tym przedmiotem graczy) a do co boosta to na 500 min :) Czyli jeśli gra trwa 20 min to tracisz 20 min i zostaje 480 :)

Opublikowano

Graj na trybie limited heroes na początku.

> graj limited heroes

> traf na mnie i tego frajera

> score 50-2

> ???

he, he.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...