Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:Go problem ze sciaganiem

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Dzis swiezo po formacie, chce se sciagnac globala i ok sciaga sie, ale co jakies 2 min czasem co kilkanascie sekund wyskakuje komunikat: Wystapil blad w trakcie aktualizacji gry counter strike global ofensive () I w tym nawiasie nic nie ma. I podejrzewam ze jak dojdzie do konca to nie bede mogl odpalic gry. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Niekoniecznie, gra sie sciagnela i jest cos takiego:

wystapil blad w trakcie aktualizacji gry counter strike global offensive (bledne pliki aktualizacji)

Robilem spojnosc plikow pisze weryfikacja pliku 0 z 1 i po jakiejs 1  s  wszystkie pliki zostaly pomyslnie zweryfikowane..

Niestety bylo tak przed formatem i teraz po.. Jakies sugestie co moge jeszcze zrobic? ( narazie procz reinstall)

4zzt3n.png

Opublikowano

E dobra, wiecie co zauważyłem, że tera jak sciagam to po  3% (sciagam od nowa) pisze pobieranie w kolejce, mimo ze niczego innego nie sciagam i mam ustawione ze jak gram w go ma nic nie pobierac i mam wysoki priorytet na go. Co moge jeszcze zrobic?.. Bo chcialbym pograc. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...