Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Darkorbit.

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Ostatnio odzyskałem konto na cz3, wiec powróciłem do gry.

Mam do Was parę pytań :

-co się zmieniło przez ten rok?

-gdzie kupie kupie konto na pl?

-jak się ma sytuacja na pl'ach (ktoś gra?)

To chyba na tyle, liczę na Waszą pomoc :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Siemka :)

Ostatnio odzyskałem konto na cz3, wiec powróciłem do gry.

Mam do Was parę pytań :

-co się zmieniło przez ten rok?

-gdzie kupie kupie konto na pl?

-jak się ma sytuacja na pl'ach (ktoś gra?)

To chyba na tyle, liczę na Waszą pomoc :)

Zmieniło się w sumie niewiele :D , kont jest trochę na allegro, aktualnie na pl1 r.t i canna szaleją także krucho się zbiera palladium, coraz więcej Cm'ów którzy nie wykazują krzty logicznego myślenia i w wielu przypadkach olewają to co się dzieje na czacie. Ogólnie ludzie odchodzą od tej gry... polecam zacząć grać w Battlestar Galactica Online ;p 

Opublikowano

ta mapy puste nie to co kiedyś pracuje nad moim projekcie darkorbit classic ale nie mam wsparcia idea

https://www.youtube.com/watch?v=efT96SxaGmc

a tak bylo i do tego zmierzam wtedy było 300 graczy z jednej firmy na 4-4 ach te czasy gdy flaxy biły razem devo

tyle graczy a dziś 15 osób na czacie płacze i to o 2 godzinie  nie normalni

https://www.youtube.com/watch?v=_0BZjPzEWpQ

sory za błedy alko działa hehe

PSlqjGC.png

Opublikowano

DO się popsuł. Gra mniej graczy niż rok temu,  teraz jeśli nie włożysz kasy w to, nie zaistniejesz. Zmienił się handel, teraz wtopy nie zrobisz. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Przesadzacie... Może i nie jest tyle graczy co kiedyś, ale na pl1 walk nie brakuje.. Co prawda może nie na mapach pvp, ale na zwykłych. Po za tym skoro ludzie już płaczą, że padają i nie da się grać bo ludzie mają za dobre konta, to co dopiero jakby było tyle graczy co kiedyś? Na samym 4-4 ok. 300 UFE ? Jak bardzo wtedy Ci wszyscy słabsi by płakali, bo nie mogą chociażby dostać się na 2 galę. Na PL1 gram od bardzo dawna i osobiście uważam, że graczy jest tam w sam raz i na bicie alienów i na pvp..

@SeterN nie zgodzę się z Tobą. Wszystko da się zrobić bez wkładania pieniędzy, tylko wystarczy cierpliwość (albo jakiś bot). Sam nie mam dobrego konta, ale staram się je rozwijać do granic moich możliwości. Oczywiście.. Jeśli chodzi o TOP 10 to bez pieniędzy się nie obejdzie, ale, żeby sobie pograć, polatać, pośmiać się mi osobiście wystarczyło tylko pare smsów na MHH xD

@1361622928-U485574.pngFree PL Wydaje mi się, że od zawsze liczyła się kasa. Ale uważam, że BP ostatnio zrobił duży krok w stronę nowych graczy. Chociażby to co dostaję się na start, za wtopę zwracają kredyty, dużo nowych i ciekawych misji.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

To jak to jest wkońcu? ;x DO zeszlo na psy?

Mało tzn? Bije ktoś jeszcze kryski czy siedzi na 4-4? Czy zostały same UFE? Bo na cz3 masakra, jak udupie 10 statków to się cieszę, prawie pusty serwer. Opłaca się mi kupić konto na pl za +/- 100 zł? Czy DO ginie i nie opłaca się wracać?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To jak to jest wkońcu? ;x DO zeszlo na psy?

Mało tzn? Bije ktoś jeszcze kryski czy siedzi na 4-4? Czy zostały same UFE? Bo na cz3 masakra, jak udupie 10 statków to się cieszę, prawie pusty serwer. Opłaca się mi kupić konto na pl za +/- 100 zł? Czy DO ginie i nie opłaca się wracać?

Do zeszło na psy, cm'owie to młodzież w wieku 14-15 lat. Do tego wybocone sfe biją na palce i wszędzie latają pony, więc jeśli ubijesz 1 zaraz przyleci 10. 

Kryśki mało kto bije a nawet jeśli to 1-2 golce na całą mapę. Na 4-4 to samo. 

Opublikowano

Jest tak bo skończyła się era botów... Kiedyś to ledwo co ubiłeś 1 aliena na x-2/x-3/x-4. Teraz jest jak na pustkowiu, tylko ty i pare flaxów

Opublikowano

Czyli jednym słowem dno i wodorosty. Szkoda, bo DO było fajna gra, pamiętam, jak się ledwo devo ubijalo a teraz to pół minuty, nawet nie..

A powiedzcie mi jeszcze jak się ma sytuacja z privami, co na nich jest, zalinkujcie jakiś, bo to dla mnie nowość :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Czyli jednym słowem dno i wodorosty. Szkoda, bo DO było fajna gra, pamiętam, jak się ledwo devo ubijalo a teraz to pół minuty, nawet nie..

A powiedzcie mi jeszcze jak się ma sytuacja z privami, co na nich jest, zalinkujcie jakiś, bo to dla mnie nowość :)

Priwy jak priwy, ustawione na pvp kilka dresów, ustawiasz konfy i jazda :D

A co do linków to nie podlinkuję bo nie gram na żadnych :p 

Opublikowano

No ale zawsze możesz sobie kupić konto i pograć dla relaksu jednak zbyt wielu graczy nie ma ciężko znaleźć kogoś na mapach bitewny kiedyś trzeba było walczyć o kuby a teraz mało kto je bije  

killalllogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...