Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 sprawy - dot. strony www + paypal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pyt., bo chce założyć domenę .pl i na w większości trzeba podać adres domu, pesel itp. To czy muszę podać prawdziwe dane? (Nie mam 18 lat/16 mam.) Czy coś przyjdzie do domu na podany adres? To samo się dotyczy PayPala - czy jest wymagane te 18 lat, czy po prostu się zarejestruje i mam konto, normalnie potwierdzam na email i nic się nie dzieje - po rejestracji wszystko normalnie jak na zwykłej str. (NP.:              mpcforum.pl           ):)xD

Opublikowano

Jak chcesz domenę .pl na rok za darmo, to podaj fałszywe dane na kogoś innego :D co do paypal'a jeżeli dowiedzą się że nie posiadasz 18 lat to zamrożą ci konto :).

Opublikowano

nieważne czy pod prawdziwe dane czy nie ,domene .pl można otrzymać za darmo na promocjach na okrągły rok ,następnie opłacasz przedłużenie(60zł+ cos tak) jak nie to po prostu usuwają ci daną domene i możesz tak w kółko brać darmowe domeny ;)

Opublikowano

Nie na wszystkich stronach proszą o pesel, ale o adres na większości.

Ja jak kupowałem hosting i domene na mintshost to musiałem podać tylko imie, nazwisko, adres (nic więcej), nic mi do domu nie przyszło.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

W przypadku paypala mają to głęboko gdzieś (PayPala można zakładać nie mając 18 lat), ale w przypadku domeny gdy przyjdzie co do czego to mogą ją zablokować.

Opublikowano

Aha, dzięki - macie po like.
Jeszcze jedno: jaki hosting najlepiej na domene za darmo:)?

Opublikowano

Aha, dzięki - macie po like.

Jeszcze jedno: jaki hosting najlepiej na domene za darmo:)?

Na tym co wyżej napisałem za 30 złotych masz hosting i domene pl na rok za darmo. Można znaleźć w necie kod rabatowy i wtedy płacisz 21 pln.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...