Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Askara - 8 lvl knight problemy

Czinkleczento

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! po 2 letniej przerwie z tibią postanowiłem wrócić i mam problem..

zalozylem dzis konto, wbilem 8 lvl, jakies gp na plate seta by sie uzbierały ale nie mam gdzie tego kupic (w markecie nie ma a nikt nie gra prawie)

bez tego nawet nie ide expic, wiec jak jest ktos kto ma takie itemy to chetnie kupie.

(wiadomo, jak ktos tu gra na askarze)

zawsze jak kogos pytam czy ma to to mi rzucają np. 1k i idą :/

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

polecam użytkownika wyżej :)

takie itemy dostalem, że aż obawiam sie bocić hehe.

Mozna zamknac temat :)

Opublikowano

Zapamiętam na przyszłość :)

Wielkie dzieki za zainteresowanie ^^

W sumie tylko legów nie mam, Lordeczek jak jakies masz na knighta to chetnie zakupie :)

Opublikowano

Zapamiętam na przyszłość :)

Wielkie dzieki za zainteresowanie ^^

W sumie tylko legów nie mam, Lordeczek jak jakies masz na knighta to chetnie zakupie :)

Walnij mi nick na pw

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

@o0mar0o

Zaczołem na nowa grać od 26 czerwa z 90 lvlem puki co mam 108 knight (ek jest na paccu którego aktualnie nie posiadam :D )

Mam dwa cele 120 lvl i zarobić na pacca bynajmniej 1/2 albo 2/3 a cena zaczyna sięgać 190cc  :unsure: 

Może jak mi się znudzi i kupie pacca to coś dam ta rade we dwóch, a lvl szybko idzie, bo ma double ;)

Opublikowano

Panowie jedno pytanie mam, nie bede wam zasmiecal PW bo nie jest az tak ważne..

jak to jest z traceniem itemów teraz? bo jak zapewne wiecie kiedys było tak że item sie wkładało w slot na strzały i sie go 100% nie traciło, za to traciło sie backpack i czasem przedmiot z eq.

jak to teraz jest? dalej traci sie tak samo?

bo mysle ze jakas rekompensata ze strony cipsoftu za te miejsce na strzały sie należy hehe.

i o co z tym chodzi ze ktos ma podwojony exp? kiedys nie bylo takich bajerów :)

Opublikowano

Panowie jedno pytanie mam, nie bede wam zasmiecal PW bo nie jest az tak ważne..

jak to jest z traceniem itemów teraz? bo jak zapewne wiecie kiedys było tak że item sie wkładało w slot na strzały i sie go 100% nie traciło, za to traciło sie backpack i czasem przedmiot z eq.

jak to teraz jest? dalej traci sie tak samo?

bo mysle ze jakas rekompensata ze strony cipsoftu za te miejsce na strzały sie należy hehe.

i o co z tym chodzi ze ktos ma podwojony exp? kiedys nie bylo takich bajerów :)

Jeśli zginiesz wylatuje jeden item z eq i bp można temu zapobiegnąć kupując blessy lub założyć aol.

Posiadam double exp jako rekompensate za poprzednie wakacje ponieważ ataki ddos były bardzo intensywne i dużo ludzi miało wiele strat. Ja tam sobie poczekam z wykorzystaniem tego do dzisiejszych wakacje ;)

Opublikowano

Jeśli zginiesz wylatuje jeden item z eq i bp można temu zapobiegnąć kupując blessy lub założyć aol.

Posiadam double exp jako rekompensate za poprzednie wakacje ponieważ ataki ddos były bardzo intensywne i dużo ludzi miało wiele strat. Ja tam sobie poczekam z wykorzystaniem tego do dzisiejszych wakacje ;)

Dzieki za info ;)

to szkoda troche, tak jak kiedyś, tylko nie da sie w miejsce na strzały nic włożyć..

A, i gdzie skillowac teraz? nadal slime są ok? bo mam na tym koncie praktycznie 14 lvl a skille 31/27 to wypadałoby poskillowac :D

/

Opublikowano

Z tego co wiem jesteś w thais :D

Slime wydaje mi się że będą za sline D:

Z takimi skillami poszedłbym na minotaury na południu przy plaży ładnie po 2 stają przy tobie, a ty jeden ruch i już jesteś chroniony przed pk. (to zrobiłbym ja z takimi skillami)

Możesz też iść na rotwormy jest bardzo dużo miejsc gdzie po 2 bierzesz po za tym masz bardzo dużo poradnikó wystarczy użyć googli ;)

Opublikowano

Z tego co wiem jesteś w thais :D

Slime wydaje mi się że będą za sline D:

Z takimi skillami poszedłbym na minotaury na południu przy plaży ładnie po 2 stają przy tobie, a ty jeden ruch i już jesteś chroniony przed pk. (to zrobiłbym ja z takimi skillami)

Możesz też iść na rotwormy jest bardzo dużo miejsc gdzie po 2 bierzesz po za tym masz bardzo dużo poradnikó wystarczy użyć googli ;)

No jestem w Thais :P (tzn w tym momencie w Ab na trollach :) )

ok to minotaury mówisz, sprobuje. dzieki ponownie.

mam nadzieje ze na to jest skrypt do windbota

hehe

kurde, bocilem se na trollach w ab, 2k golda w bp i akurat spojrzalem na tibie jak mnie koles zabil :( ten windbot jednak ubogie skrypty ma na tym forum, nic ciekawego z autodepositorem

napisalem mu na pw ze hunted jak to sie dawniej robilo

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...