Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftServe GRASS

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak wiadomo na csrv grass jest serwerem prywatnym (z wl). Ale da się tą white listę wyłączyć poprzez plik konfiguracyjny. Moje pytanie jest takie - można dostać za to bana (blokadę serwera).

Opublikowano

Oczywiście, że nie można.

Z resztą, nawet (chyba) zrobi i tak ci się na true podczas startu serwera ;)))

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

jeżeli nie możesz wyłączyć tego przez panel sterujący craftserv to za każdym razem jak będziesz włączał serwer to będzie się ta whitelista włączała bo plik server.properties będzie modyfikowany przez panel ustawieniami z panelu craftserv możesz oczywiście wyłączyć whiteliste komendą. A co do zablokowania ty płacisz za serwer nie chcesz mieć whitelisty bo ci przeszkadza to możesz ją wyłączyć ale lepiej napisz do craftserv

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Tak jak kolega warrock hack, jak nie masz tego w panelu CraftServe to i tak jak zmienisz w server.properties to za każdym włączeniem serwera bedzie Ci powracała white lista i wszystkie ustawienia do normalnego nie zmienionego configu.

Pozdrawiam

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...