Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasposoruje jakis Server Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

od razu mowie ze nie gram w metina, jedyne co chce to zarobic sponsorujac was. ^_^ (To chyba rzecz jasna ?)

Wymagania:
» Ogarniety Team z ktorym pogadam pierw na Teamspeaku lub Skype.

» Ogarnietego Servera od 90%+ (nie jakies serwery w polowie.)

» Bede mial cos do powiedzenia w sprawie serwera i pomyslow.
» Cenie sobie szacunek iz dzieki mnie wasz metin bedzie widzial swiatlo dzienne.

» 50% z zyskow do czasu gdy nie zwroca sie moje pieniadze i serwer nie zacznie zarabiac na siebie. Jak serwer zacznie zarabiac na siebie to nie zrywamy kontaktu, tylko nadal otrzymuje 10% z zyskow za ZREALIZOWANIE waszego projekto i danie mu jakiegos startu.
» Serwer ktory mam do zaoferowania:

i7 4770K 4C/8T 3.5Ghz+ (4x3.5Ghz+)

32GB Ram
SSD 140GB lub 240GB

Lacze 250Mbit/s

Ochrona DDOS

16 IP

Gdy serwer sie rozwinie: (ok 3000+ osob online DZIENNIE)

Intel Xeon E6-1620v2 4c/8t (4x3.9Ghz+)

64GB DDR3

2x2TB Sata 3 HDD

Lacze 500Mbit/s

Po osiagnieciu 8000+ osob online:

2x Intel Xeon E5-2670v2 20c/40t 20x3.3Ghz (2x Procesory jeden ma 10 rdzeni)

256GB DDR3

2x 2TB Sata 3 HDD

Lacze 500Mbit/s

O mnie:

» Nie oszukuje ludzi

» Jestem szczery

» Potrafie sluchac

» Jestem spokojny

» Lubie znajdywac rozwiazania

» Nie daje sie namowic iz mam wlasny rozum

» Nie kombinuje na czym sie nie znam

» Znam sie na komputerach bardzo dobrze

Jak wam sie wydaje ze to nie jest mozliwe.. to mieszkam w niemczech i tutaj jest duzo rzeczy mozliwe.

Kontakt:

GG: 43234547

Lub tutaj.

Opublikowano

heh tutaj chyba to już nigdy nie bedzie na metinie 8000 graczy albo 3000 ledwo co jest 900 osob 1400 zależy na jakich privkach i tak to osoby zmieniają privy jak skarpetki ale jak sie uda powodzenia na takie parametry ; P 

ale jak wszystko ładnie opisane to polecam

Opublikowano

Powodzenia z parametrami ? Jak chodzi tobie o to ze mnie nie stac, to jestem tylko w stanie odpowiedziec ze nie kazdy polak musi byc ofiara i dac sie wydymac przez wlasny narod. "Panstwo w panstwie."

Opublikowano

Nie polecam, pan jest nie wychowany, brak kultury nawet tej podstawowej oraz jego 'sponsoring' jest bardzo slaby.

Opublikowano

Duże plany co do serwera ale nie będzie nawet 1500osób na serwerze stawianym przez tak zwanych "techników". Co do maszyn to nie rozumiem po co Ci aż tak dużo tego ramu. Łącze i filtry się liczą pod serwer Metin2. To nie jest MC że ramy dajesz na slot. A co do Twojej osoby nie mogę Cię polecić bo masz 2 posty i nie wiadomo wgl kim jesteś. Posiedź troszkęna MPC, pomagaj innym wtedy zmienie zdanie. Masz 2 posty i myślisz że ktoś Ci da Swoją prace bez umowy itd.

Nie polecam.

Opublikowano

Widać masz ambicje i profesjonalne podejście w miare. Jednak z liczbą graczy to przesadziłeś, rzadko się zdarza taka liczba graczy.

Jaka pewność, że nie ukradniesz materiału wgranego na twoją maszyne? Jakaś konkretna umowa, whatever? Czy samo zaufanie ma się liczyć? Bo wiesz, jesteś świeżak w tej dziedzinie i ludzie się mogą obawiać a różne frajerstwo teraz się szerzy w świecie metina polujące tylko na pliki serwerów.

1754268.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...