Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedoinformowane boby :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak niedoinformowani koledzy atora pierdolący bzdury, którzy nigdy bola nie używali i gadają głupoty :DD

Nie wiem czy to widzieliście ale podsyłam link xD

https://www.youtube.com/watch?v=Un9DN4ugSNU

obejrzałem połowę i się uśmiałem xD

14:19 - program może przewidzieć gdzie dany przeciwnik może pójść za chwile i rysuje nam na mapie xDDD 

edit: 1:00 nitro grał na bolu, czyli tak zwanym bol of legends xDD 

W sumie to i tak codziennie się pojawiają takie posty ''co to bol?'' itd

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Ale co to kurde ma do rzeczy?

no nic, ale beczka jest.

Opublikowano

Wyłączyłem, gdy koleś zaczął mówić, że w lolu jest map hack, który zdejmuje FoW.

Opublikowano

Wyłączyłem, gdy koleś zaczął mówić, że w lolu jest map hack, który zdejmuje FoW.

oni tam takie bzdury pierdolą że z krzesła spaść można xD

20:52 - ludzie piszą do bola pirackie skrypty xDDDD 

29.png

Opublikowano

oni tam takie bzdury pierdolą że z krzesła spaść można xD

20:52 - ludzie piszą do bola pirackie skrypty xDDDD

Dobra włączyłem jeszcze ten drugi filmik: "minion maker, program, który tworzy miniony" o k***a, serio?!

Opublikowano

5:16

Skille z pleców to tak jakby automatyczne namierzanie xD

9:20

Farmienie jest akurat płatne XDD

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

28:00 - dzięki temu programowi można zarobić, jest strasznie chamski, ale jest strasznie skuteczny i strasznie zaawansowany i jest wielkim przedsięwzięciem, jest armia ludzi którzy piszą skrypty do tego, są całe strony które oferują dodatkowe skrypty, MACIE LINKI W OPISIE, CENA NIE ODSTRASZA.

TOSZ TO JEST JEDNA WIELKA REKLAMA BOLA xD 

oni są pojebani xD 

29.png

Opublikowano

Gość jest challangerem co się śmiejecie;) a tak btw kiedyś był taki scrypt co rysował okrąg na mini mapie jak ktoś znikał na SS

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Gość jest challangerem co się śmiejecie;) a tak btw kiedyś był taki scrypt co rysował okrąg na mini mapie jak ktoś znikał na SS

Teraz jest maphack, na c**j nam okręgi skoro widzimy całą mapę  :D 

29.png

Opublikowano

nie chce mi sie ogladać tego ale umówmy sie divine avareness czy jakoś tak pokazuje naprawde epicko gdzie idzie jaki gracz także nie wiem o czym kolego mówisz? sam z tego korzystałem kiedyś... i fakt to rysowało linie gdzie idzie enemy, i wiesz co. raz na 20 się może myliło...

Opublikowano

nie chce mi sie ogladać tego ale umówmy sie divine avareness czy jakoś tak pokazuje naprawde epicko gdzie idzie jaki gracz także nie wiem o czym kolego mówisz? sam z tego korzystałem kiedyś... i fakt to rysowało linie gdzie idzie enemy, i wiesz co. raz na 20 się może myliło...

no taa... i my wszyscy mamy to o czym oni tam gadali ... 

29.png

Opublikowano

Zjeby pierdolone reklamują bola i zaraz riot zacznie pakować jakieś śmieciowe wykrywacze injectorów i edycji pamięci lola - trzeba będzie czekać co patch kilka dni aby bypass zrobili i tyle (marnowanie czasu).

Druga rzecz to armia dzieciaków spamiących w każdej grze gdy gramy: ryzem, cassio, syndrą, xerathem, orianną, rengarem, każdym adc umiejąc orbwalkować...

Jeśli chodzi o merytorykę to nie chcę oceniać, bo bym musiał ich zwyzywać - inaczej nie umiem opisać.

Zleci sie zaraz gromada 10-15 latków szukających bola i wejdą też na MPC (może to i dobrze dla forum, ale pojawi się 19821 tematów jak używać bola).

Opublikowano

Zjeby pierdolone reklamują bola i zaraz riot zacznie pakować jakieś śmieciowe wykrywacze injectorów i edycji pamięci lola - trzeba będzie czekać co patch kilka dni aby bypass zrobili i tyle (marnowanie czasu).

Druga rzecz to armia dzieciaków spamiących w każdej grze gdy gramy: ryzem, cassio, syndrą, xerathem, orianną, rengarem, każdym adc umiejąc orbwalkować...

Jeśli chodzi o merytorykę to nie chcę oceniać, bo bym musiał ich zwyzywać - inaczej nie umiem opisać.

Zleci sie zaraz gromada 10-15 latków szukających bola i wejdą też na MPC (może to i dobrze dla forum, ale pojawi się 19821 tematów jak używać bola).

W pełni się z tobą zgadzam. A co do ostatniego - prawie codziennie pojawiają się tu tematy - ''co to bol?'' ''jak z niego korzystać?'', ''Czy moke dostaci bana za teko botla bo jusz mam 13 posiom?????//''

29.png

Opublikowano

O k***a ziomek dzieki za to :3

Poprawili mi chumor

Jak klikam shift to wszystkie skille leca na przeciwnikaa hahah

Pozatym to reklama tak jak up@ mowil zleca sie dzieciaki ci nie umieja odpalic albo kiedy bol dla freev

x

Opublikowano

O k***a ziomek dzieki za to :3

Poprawili mi chumor

Jak klikam shift to wszystkie skille leca na przeciwnikaa hahah

Pozatym to reklama tak jak up@ mowil zleca sie dzieciaki ci nie umieja odpalic albo kiedy bol dla freev

np :)

tacy specjaliści, prawnik i challenger :D

widać że eksperci od "bol of legends" ;/ 

29.png

Opublikowano

Beka w c**j, jacy to są idioci. Biorą się za coś o czym bladego pojęcia nie wiedzą hahahaha

I takim debilom wierzą, przez co później albo jest zlew dzieci spamujących o map hacka, albo jeżeli ktoś się domyślał że jungler może do niego iść, i się cofnął w odpowiednim momencie, to spam że na pewno ma bola ... Tym debilom powinni zakazać neta ... 

29.png

Opublikowano

Niestety ;/ debile nigdy się nie nauczą 

edit: film tego debila ktory tlumaczy o bolu xD 6:15 - nitro zostal oskarżony o hakowanie czyli używanie programu bot of legnds. HAHAHAHAHHAHAHAH XDDD nie wieże że tacy debile chodzą po tym świecie xDD

https://www.youtube.com/watch?v=CEUO8gTq_Tg

29.png

Opublikowano

Próbują się wybić ścierwa

I mogą gówna próbować i tak im się nie uda ... 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...